Kékfény

2023.02.07. 14:13

Épp kamionból loptak - Aksi tolvajokat kapcsoltak le a rendőrök Győrszemerén - fotók

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. február 6-án, éjjel 1 óra után érkezett a lakossági bejelentés a két gyanús férfiról, akik Győrszemerén, a Felpéci úton parkoló tehergépkocsiból különböző tárgyakat pakoltak ki.

kisalfold.hu

A győri rendőrök azt vizsgálják, hogy más, korábban elkövetett hasonló jellegű vagyon elleni bűncselekményekkel összefüggésbe hozhatók-e a meggyanúsított személyek. Fotó: Police.hu

A bejelentést követően a helyszínre érkező egyenruhások a teherautó mellett először egy nyitott állapotú autót találtak, aminek csomagtartójában gépjármű akkumulátorok, és az utastérben különböző szerszámok voltak. Majd az ott parkoló kamionok mögött, bujkálva két férfit fogtak el - közölte a rendőrség.

Az intézkedők megállapították, hogy az elfogott 33 éves marcalgergelyi és a 32 éves pápai férfiak a Felpéci úton parkoló kamion pótkocsijának tárolórekeszét felnyitották, és onnan kettő akkumulátort, egy nyomatékkulcsot és egy szerszámkészletet tulajdonítottak el. Azonban a lopás után a tetthelyről a rendőrök érkezése miatt nem tudtak autójukkal távozni.

Az egyenruhások az elfogást követően a férfiakat a Győri Rendőrkapitányságra előállították, velük szemben a hatóság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást, egyben vizsgálja, hogy más, korábban elkövetett hasonló jellegű vagyon elleni bűncselekményekkel összefüggésbe hozhatók-e a meggyanúsított személyek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában