Labdarúgás: még nincs aláírt szerződés

2023.03.30. 18:01

Ismert kapus szerződhet nyártól az ETO-hoz a román média szerint

A román média értesülései szerint a nyártól neves kapust igazol az ETO Pap Eduárd személyében. Az élvonalbeli Botosán 28 éves játékosa három évre kötelezte el magát. A Kisalföld úgy tudja, az ETO valóban érdeklődik a kapus iránt, de aláírt szerződésről nem lehet beszélni.

kisalföld.hu

Pap Eduárd ősztől az ETO mezét viseli? Fotó: ProSport.ro

Pap Eduárd, a román élvonalban szereplő Botosani (Botosán) 28 éves kapusa három évre a Győri ETO-hoz igazol a román playsport.ro információi szerint. 
Érdekesség, hogy információink szerint itthon a Zte.hu közölte a hírt először. A 186 cm magas Pap 2017 óta 149 mérkőzésen védett a Botosani együttesében, ezzel klubrekordernek számít a kapusok tekintetében. A Monitorul de Botosani című lap a kapus egyik barátját idézte: „Valóban aláírt a Győrhöz. Nagyon kedvező ajánlatot kapott Edy, csakúgy, mint a Botosani.”

A PlaySport megkeresésére Valeriu Iftime, a Botosani tulajdonosa nem szeretett volna határozott választ adni Pap távozásával kapcsolatban, arra hivatkozott, hogy a szezon végén véglegesítik a helyzetét. Ugyanakkor megerősítette, hogy tárgyalásokat folytatnak a magyar csapattal.

„Jelenleg nem lehet átigazolást végrehajtani, majd a nyáron meglátjuk, mi lesz. Pap még egy évig szerződésben áll velünk. Volt arról szó, hogy Győrbe igazol. De ez egy nyílt beszélgetés” – mondta Iftime a PlaySportnak.

A transfermarkt.de szerint Pap piaci értéke 550 ezer euró. A digisport.ro cikke azt írja, körülbelül 100 ezer eurót fizet az ETO a kapus játékjogáért. Pap Eduárd korábban közel állt ahhoz, hogy a Borussia Mönchengladbach vagy az Eintracht Frankfurt akadémiá­jára kerüljön, és a Dortmundnál is volt próbajátékon.

A PlaySport megkeresésére a kapus nem erősítette meg, de nem is cáfolta Győrbe szerződését. A Kisalföld információi szerint az ETO valóban érdeklődik Pap iránt, de aláírt szerződés nincs a felek között.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában