Több kilométeres a torlódás

2023.06.03. 11:04

Négyes karambol történt az M1-esen, Börcsnél

kisalfold.hu

Egy kisteherautó és három személygépkocsi ütközött össze az M1-es autópálya 134-es kilométerszelvényénél, Börcs külterületén, a Hegyeshalom felé vezető irányban. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanítják a belső sávban álló járműveket. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, a munkálatokat teljes útlezárás mellett végzik - közölte a katasztrófavédelem.

Az Útinform 10:43 órakor kiadott közleménye szerint, az M1-es autópályán a 135-ös és 142-es km között új terelést építenek ki, mely mindkét pályaoldalt érinti. A Hegyeshalom felé vezető oldalon több kilométeres torlódás alakult ki. Tovább nehezíti az előrejutást, egy a torlódásában korábban történt baleset, ahol 4 személygépkocsi ütközött össze a 135-ös km közelében. A belső sávot lezárták. A forgalom a külső és leállósávon halad. Aki teheti már a 129-es jelű Sopron/Csorna csomópontnál hajtson le a pályáról és az 1-es főúton kerüljön. Visszatérni a 142-es jelű Lébény csomópontnál lehet.
Az ellenkező Budapest felé vezető oldalon Lébény térségében is kisebb torlódásra készüljenek.

11:32 - Megszűnt a forgalomkorlátozás

A baleset helyszínén a szemle és a műszaki mentés véget ért, így ismét mindkét sávban zavartalanul haladhat a forgalom - közölte a rendőrség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában