Ismét türelemre lesz szükség

2023.06.05. 08:34

Figyelem! Keddtől aszfaltoznak az M83-as főúton Győr térségében

A 83. sz. 2x2 sávos főút Pápa – Győr M1 közötti szakaszának kivitelezésével összefüggésben, a győri bevezető szakaszt érintően ismét forgalmi változásokra kell számítani.

kisalfold.hu

Fotó: Kisalföld-archívum

Kedd, 8.28 - Hat napig tart az útmunka

2023. június 06-11. között az Új Élet utcai turbó körfogalom kopóréteg szintű kiépítését végzi Kivitelező, az aszfaltozási munkák ideje alatt az Új Élet utcán – Ménfőcsanak és Gyirmót városrészek irányába – teljes útzár lép érvénybe, a 83. sz. főút forgalma 2x1 sávon biztosított lesz, azonban időszakosan itt is számítani kell váltakozó irányú, jelzőőrös irányításra.

Ezen munkálatokhoz kapcsolódóan az érintett szakaszon a 20Y, a 21, a 21B, a 22 és a 22B jelű helyi autóbusz járatok a Garan János utca - Galgóczi Erzsébet utca terelőútvonalon közlekednek, a járatok nem érintik a „83-as út horgásztó” megállóhelyet. A helyközi járatok ezen időszak alatt menetrend szerint közlekednek - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában