Állandó lakcímmel

2023.06.05. 20:01

Kedvezménykártyák a Győrieknek - megkezdődött az élményfürdő belépőinek értékesítése

Elkezdték árusítani a győrieknek a június 17-én nyíló Rába Quelle Gyógy-, Termál-, és Élményfürdőbe szóló kedvezménykártyákat.

Barki Andrea

A kártyatulajdonosok nyáron negyven százalékos kedvezményre jogosultak, azután pedig húsz százalékra. Fotó: Rákóczy Ádám

– Azért, hogy minden jogszabálynak megfeleljünk, a győri állandó lakcímmel rendelkezők egy klub tagjai lehetnek, akik kedvezményre jogosultak. A klubtagság éves díja ötezer forint, évente kell majd megújítani. Az egy háztartásban élőknek csak egy kártyát kell regisztrálni és annyi társkártyát kapnak hozzá, ahányan élnek azon a lakcímen. – tájékoztatta lapunkat Kovacsics Imre a SPA Hungary Holding Zrt. vezérigazgatója. 

– Azok, akik a következő hetekben megvásárolják a klubkártyát, már június 17-én a negyven százalékos kedvezményű belépőjeggyel tudják a fürdőt látogatni. A pénztárnál a belépőjegy vásárlásakor fel kell mutatni a klubkártyát, a lakcímkártyát és a személyi igazolványt. Ha valaki már ez első napokban szeretne élni a kedvezménnyel, azt ajánlom, már most váltsa ki a klubkártyát, hogy amikor nyitunk, rögtön igénybe tudja venni a kedvezményt.

A fürdő nyitásáig naponta 8 órától 16 óráig a gyógyászati részlegünkön lehet regisztrálni. 

Arra is felhívnám a figyelmet, hogy az adatlap kitöltésekor, ha valaki hozzájárul, hogy az email címére hírlevelet küldjünk, az mindig tudomást szerezhet akcióinkról, rendezvényeinkről, kedvezményeinkről. Ezután automatikusan megkapják a fürdőre vonatkozó információkat.

 

Képalá: Szántó Henriett és munkatársa már a bejáratnál várja a kártyát igénylőket. Fotó: Rákóczy Ádám

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában