Kézilabda

2023.06.08. 18:52

Az Audi-ETO nem kommentálja Ambros Martín nagy port felvert nyilatkozatát a Ferencvárosról

Közleményben határolódott el a távozó spanyol vezetőedző, Ambros Martín nyilatkozatától az Audi-ETO női kézilabdacsapatának vezetősége.

kisalfold.hu

Ambros Martín nyilatkozata miatt adott ki közleményt az Audi-ETO.

Fotó: Árvai Károly

Érdekes nyilatkozatot tett búcsúzóul Ambros Martín, az Audi-ETO távozó vezetőedzője. A spanyol szakember az M4 Sport stábjának adott hosszabb nyilatkozatában többek között így fogalmazott a Ferencvárossal kapcsolatos rivalizálásról: "Nagyon nehéz legyőzni a Ferencvárost a hazai sorozatokban. Ez nem kifogás, nem azért mondom. És nem csak azért, mert egy kiváló csapatról beszélünk, hanem azért is, mert a szövetség őket támogatja. Számos sportszerűtlen mérkőzésünk volt, olyan, mint ha az ETO nem magyar csapat lenne, nem tartozna a többi közé. A játékosok megszállottá váltak, ezt nehezen tudták kezelni, de erről már beszéltem az elmúlt években is."

Az interneten sok szurkoló kifejtette véleményét Martín ezen nyilatkozatával kapcsolatosan, a győri klub pedig közleményt adott ki.

"A Győri Audi ETO KC vezetése, valamint az első csapatot üzemeltető Győri ETO Kft. ügyvezetése nem kívánja kommentálni Ambros Martín vezetőedző 2023. június 6-án, az M4 Sport televíziós stábjának adott nyilatkozatát. A klub távozó szakvezetője saját véleményét fejtette ki az interjúban. Klubunk hisz a Fair Play és a sport írott, valamint íratlan szabályainak betartásában. A távozó vezetőedző nyilatkozatának szubjektív, a Magyar Kézilabda Szövetség semlegességét érintő kijelentéseivel nem értünk egyet, ezektől elhatárolódunk. Ezennel az ügyet lezártnak tekintjük" – írja a klub állásfoglalásában.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában