Tavaszi kalandok szerelmeseknek: 10 kihagyhatatlan program a szünetre

szerelmesek, kirándulás, fiatal pár
Alexander Shunevich/Shutterstock - Alexander Shunevich
romantikus hangulat programozás napsütés szerelem kirándulás
A párkapcsolatok eleje mindig a randizgatásokról és a szerelmes pillanatokról szól. A hónapok/évek elteltével azonban ez apadni kezd, s csupán annyit veszünk észre, állandóan otthon ülünk a négy fal között. Hogy megtörjük a hétköznapi rutint, most összegyűjtöttünk 8 ellenállhatatlanul romantikus programot a tavaszi szünetre, melyek között biztosan ti is megtaláljátok a kedvenceiteket!

A romantikus csókok és az érzelmes ölelések mellett néha szükség van arra, hogy kiszakadjatok a mindennapok szürkeségéből és új kalandokat éljetek át. A tavaszi szünet ezért tökéletes alkalom arra, hogy magatok mögött hagyva a munkát és a sulit felejthetetlen élményekkel gazdagodjatok. Összegyűjtöttünk 10 szuper programötletet, melyekkel nem lőhettek mellé!

Az a bizonyos libegő

A libegőzés mindig egy igazán nyugalmas, kényelmes, gyönyörű program, hiszen miközben úgy érzitek, szinte repültök a magasban, elképesztő tájakat láthattok! Magyarországon jelenleg már 6 városban is megtalálhatjátok a libegőket ( Budapest, Sástó, Eplény, Lillafüred, Sátoraljaújhely, Mátraszentistván), egyszóval bőven van választék. 

libegő, Budapest
A libegőzés mindig egy igazán nyugalmas, kényelmes, gyönyörű program
Forrás: MTI/Mónus Márton

Trambulin park? Naná! 

Ha szeretnétek egy  napra újra kisgyermekké válni, miközben még sportoltok is, akkor a trambulin park a legjobb választás! Kezdők és profik is egyaránt kiugrálhatják magukat, miközben még a feszültség is elszáll - ha van köztetek -, s újult erővel találhattok egymásra.

Bringázás/görkorcsolyázás a rakparton

Ha Budapesten jártok, vagy helyiek vagytok, és az idő is engedi, mindenképpen érdemes az alsó rakparton végiggurulni, már csak a csodás táj miatt is! Miközben mozogtok, élvezhetitek a verőfényes napsütést és a Duna vizének gyönyörű látványát. Kellhet ennél több?

Bringázás  a rakparton
Bringázás  a rakparton
Forrás: MTI/Jászai Csaba

Alkossatok gyönyörű képeket!

Fessétek meg szerelmeteket egy gyönyörű vászonra! Miközben kreativitásotok is kiélhetitek, a kapcsolatotok is romantikus élményekkel gyarapszik, ilyen például az élményfestés, ahol a határ a csillagos ég! A színek varázsa megigézheti legszebb emlékeiteket, így érdemes kipróbálni!

Túraútvonalak? Jöhetnek!

Mit szólnál ahhoz, ha a párod egyszer csak ezzel állna elő: öltözz, pakolj be pár szendvicset, és irány a természet! A gyalogtúrás útvonalak mindig izgalmas élményeket nyújtanak, hiszen a táj lehengerlő, a természet illata káprázatos, és a romantikus séták a legőszintébb beszélgetésekre adnak lehetőséget, egyszóval kár lenne veszni hagyni!

túrázás,  erdő
Pakolj be pár szendvicset, és irány a természet!
Forrás: Shutterstock

Ha kultúra, akkor ingyenes múzeumi látogatások! 

Sokan nem tudják, de néhány ünnepnapon, illetve minden hónap egy bizonyos hétvégéjén a magyarországi múzeumok többsége ingyenesen látogatható. A program csodás betekintést nyújt a különböző korok kultúráiba, emellett rengeteg érdekességet tanulhatunk. Nincs más dolgotok, mint kikeresni az interneten az ingyenesen látogatható múzeumok listáját, s már indulhattok is!

Szabadulószoba a rejtélyek szerelmeseinek

Ha nagy izgalmakra vágytok, és próbára szeretnétek tenni egymás logikáját, és kideríteni, vajon hogyan tudtok viselkedni, ha a komfortzónátokon kívüleső programra mentek, akkor mindenképpen válasszatok egy szabadulószobát! Horror, filmes, vagy romantikus témát is választhattok, csak rajtatok áll!

Nevetni szeretnétek? Buborékfocira fel!

Magyarországon manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend a buborékfoci, ami egy fényekkel teli, megvilágított keresztfocipályán játszódik. A humoros része a buborékban rejlik, ugyanis minden játékosnak bele kell bújnia egy "labdába", amiből igen csak mókás szituációk születnek. Ha szerettek sportolni, és rengeteget szeretnétek nevetni, akkor ezt a programot csak ajánlani tudjuk!

 Buborékfoci
Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend a buborékfoci
Forrás: Mauro Rodrigues/Shutterstock

Lőtér? Miért ne?

Lehet, hogy első olvasatra meredeknek hangzik, azonban tuti, hogy amint meghúzzátok a ravaszt, mindketten érezni fogjátok azt az adrenalint, amit ez a program nyújt nektek! Tekintettel arra, hogy 100 emberből 99 biztosan nem süt el pisztolyt élete során, biztosan felejthetetlen élményt fog jelenteni a "lövöldözés", nem beszélve arról, mekkora stresszoldó hatása van.

Piacolás, mint programozás? Lehetséges!

A piacokon mindig érdekességekre, régi kincsekre lehet bukkanni, éppen ezért érdemes ellátogatnotok egy közeli - vagy akár távoli - piacra, ahol olyan kincseket találhattok, amiket máshol biztosan nem tudnátok beszerezni. Érdemes felkutatni ezeket a helyeket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.