Mihály Szilvia | 2022.07.02. 13:00
Berobbantotta a júliust a keszthelyi fesztivál
A történelmi belváros a helyszíne a KeszthelyFestnek, mediterrán hangulat, fények, illatok, ízek várnak rád ezen a hétvégén.

Strandolás után irány a belváros, kora estétől célozd meg a gasztronómiai kalandokat és a koncerteket.
A pénteki nyitónapon is szép számmal érkeztek vendégek a fesztiválra, a belváros megtelt, a kezükben boros pohárral sétáló és a színpadok előtt táncoló emberek látványa hamisítatlan nyári hangulatot varázsolt Keszthelyre.

Zene, zene, zene

– Szombaton és vasárnap is több színpadon lépnek fel hazánk legnépszerűbb zenekarai Keszthely belvárosában. Egy pohár borral a kezünkben sétálhatunk végi a különböző zenei stílusok között – mutat körbe Osvald Bálint, a Goldmark Károly Művelődési Központ igazgatóhelyettese, a fesztivál főszervezője. – Ez egy könnyed, ingyenes családbarát rendezvény. A Fő téri nagyszínpadon szombaton a fiatalabbaknak a Kaukázus és a Sugarloaf ad koncertet, akik a dívásabb muzsikát szeretik, vasárnap hallgassák meg Zsédát. Ma sajnos Tóth Gabi nagy koncertjét az erős szél miatt nem tudta megtartani, ezt egy későbbi időpontban pótoljuk. A Sétáló utca közepe az akusztikus, kis zenekarok színpada, az Amazon udvarban jazz muzsika szól. DJ Dorián a Fő tér túlsó felén a nagykoncertek idejét kivéve folyamatosan pörgeti a zenéket, ez kiváló helyszín lesz az esti levezető bulikhoz is.

A bor összehoz

A helyi borászok mellé országos hírű pincészetek is érkeztek a borutcába. Kaució befizetése után egy logózott üveg pohárban kérheted a borokat. Ha tetszik, a poharat meg is vásárolhatod.

Nem hiányoznak a gasztronómia képviselői sem a Fő térről. Vásári pecsenyések, újhullámos street food ételek adnak energiát az egész estés bulizáshoz, nekünk a karfiolrizottó ízlett a legjobban.
Egy nagyon izgalmas kézműves vásáron helyi portékákat, díszeket vásárolhatsz.

Nézd meg képeinket!

 



Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva