astronet.hu / Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.06.05. 08:00
Heti horoszkóp 2023. június 5-11.: Ez az ellentétek hete
Nagyszerű lehetőségeket és komoly problémákat is jeleznek a hétre a bolygók. A heti horoszkóp javaslatait most fontosabb megfogadni, mint eddig bármikor.

Kos heti horoszkóp

Tedd oda magad a hét első felében! A Hold a Bakban jár, ami a karriered építésében fegyelmezetté és hatékonnyá tesz téged. Szerencsére a Vénusz hétfőtől az Oroszlánban jó kedvet és vállalkozó szellemet hoz neked. Szerdán felkerül a az iskolai táblákra az első betű: az Ó, és elkezdődik a visszaszámlálás. A vakáció előtti utolsó hétvégén kímélned kellene magadat. Tegyél meg mindent, nehogy lebetegedj!

Bika heti horoszkóp

Valószínűleg nem ez lesz a kedvenc heted. Úgy érzed, satuként szorít hétfőn egy Vénusz-Plútó szembenállás, majd vasárnap egy Vénusz-Jupiter kvadrát, keretet adva a hetednek. Bolygód, a Vénusz az Oroszlánba lép hétfőn, és merevségre hajlamosít, s a hozzáállásodból hétfőn, majd vasárnap is viszály pattanhat ki. Szerencsére lesznek szuper fényszögek hétfőn, kedden és vasárnap, amelyek tompítják a konfliktus élét.

Ikrek heti horoszkóp

Vasárnapig kell várnod, hogy bolygód, a Merkúr az Ikrekbe lépjen. Addig érezheted önmagadat és a többieket is nehézkesnek. Sok türelemre lesz szükséged, hogy elviseld a vontatott tempót. Még jó, hogy a hét közepén levegős jegyben járó Hold egy kis fellélegzést hoz neked. Péntektől a jövő foglalkoztat a legintenzívebben, a döntéssel ugyanakkor várjál vasárnapig!

Rák heti horoszkóp

Hétfőn a Vénusz kilép a Rákból, emiatt elhagyatottnak érezheted magad. Vigyázz, nehogy önsajnálatba merülj! Ehelyett készíts új költségvetést! Egy hétfői és egy vasárnapi nehéz konstelláció arra figyelmeztet, hogy nem szabad felelőtlenül bánnod a pénzzel. A föld jegyben járó bolygók (Hold, Merkúr, Jupiter, Uránusz, Plútó) segítenek, hogy józanul gondold végig, mire adsz ki pénzt a hét során.

Oroszlán heti horoszkóp

Örülhetnél, hogy hétfőn Vénusz az Oroszlánba lép, de sajnos azonnal szembekerül a Plútóval, ami árnyékot vet az boldogságodra. Valaki kritizál vagy provokál téged. Legyél nála bölcsebb, és ne vedd fel a kesztyűt! Pláne a bokszkesztyűt! Ez még szerdán, csütörtökön és vasárnap is kihívás lesz számodra. Vedd észre, hogy a sértegetés mögött mélységes irigység húzódik meg!

Szűz heti horoszkóp

Hétfőn, kedden és vasárnap olyan szuper fényszögek lesznek az égen, amelyek védenek téged és mindazt, amit szeretnél elérni. Köszönheted ezt a szorgalmadnak, a kitartásodnak és a föld jegyben járó bolygók (Hold, Merkúr, Jupiter, Uránusz, Plútó) támogatásának. Egyetlen „csapda” lesz a héten: a csábítás. Ellen kell állnod mindenféle anyagi, szerelmi, egzisztenciális és jogi kísértésnek…

Mérleg heti horoszkóp

Bolygód, a Vénusz hétfőn átlép az Oroszlánba, ami kettős hatással lesz rád. Egyrészt megkönnyebbülsz, mert egy munkahelyi nyomasztó elvárás megszűnik, másrészt vigyáznod kell, mert az Oroszlán fix jegy, és hajlamosíthat merevségre. Utóbbi hétfőn, szerdán és vasárnap bajba sodorhat. Minél előbb észre veszed, hogy ragaszkodsz valamihez, annál előbb elengedheted és szabaddá válhatsz.

Skorpió heti horoszkóp

Kellemetlen fényszögek lesznek az égen hétfőn, szerdán, csütörtökön és vasárnap. Ezeken a napokon kerüld a konfliktust! Tudd, hogy senki sem jöhet ki győztesen, mert a győztes sem fogja jól érezni magát a vita után. A hét közepén kedves gesztust kapsz az egyik rokonodtól: a meglepetés nagy lesz. Hétvégén jó lenne, ha vízpartra mennél sétálni, ha pedig elég meleg az idő hozzá, csobbanhatsz is egyet.

Nyilas heti horoszkóp

Feltüzel, feldob, fellelkesít téged, hogy a Vénusz hétfőn az Oroszlánba lép. Innentől legyőzhetetlennek érzed magad. Ez addig jó, amíg nem bízod el magadat. Semmiképp se fölényeskedj! Vedd észre, ha a másik nem tud veled lelkesedni! Népszerűtlenné válsz, ha a közeledben lévők “mennek össze”, mert ők közel sem olyan optimisták, mint te. Hétvégén jusson időd a családodra, a szüleidre!

Bak heti horoszkóp

Nagy hír számodra, hogy vasárnap Plútó visszalép a Bakba. Előtte még az anyagi helyzeted átgondolására és átszámolására ösztönöz. Nem leszel túl derűlátó ezzel kapcsolatosan. Legborúsabb napok: hétfő, szerda, csütörtök és vasárnap. Ha jót akarsz, semmi esetre se süllyedj bele az önsajnálatba! És ne hidd, hogy kilátástalan a helyzeted! Hamarosan jóra fordulnak a dolgaid…

Vízöntő heti horoszkóp

A bolygóállások hétfőn, szerdán és csütörtökön szinte garantálják az összetűzést. Nem vagy felelős a másik stílusáért, de a sajátodért igen. Muszáj visszafognod magad, máskülönben vulkánként hányod a lávát, aminek nem lesz jó vége. Az a jó hír, hogy egy csütörtöki Nap-Hold trigon enyhít a feszültségen. Hétvégén az Ikrekbe lépő Merkúr szó szerint fellélegzést hoz neked.

Halak heti horoszkóp

Egész héten, hétfőtől vasárnapig a fix jegyekben (Bika, Oroszlán, Skorpió, Vízöntő) járó bolygók nehezítik azoknak a dolgát, akik mereven ragaszkodnak a saját igazukhoz. Te ne kövesd el ezt a hibát! Ha ügyes vagy, a partvonalról szemlélheted, hogy a többiek mennyi felesleges vitába bonyolódnak bele, mert ragaszkodnak a saját igazukhoz. Inkább örülj, hogy közeleg a tanév vége és a vakáció.

 


Forrás: astronet.hu
Nyitókép: AI

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva