Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ha ilyen sört vettél, semmiképp ne idd meg, üvegdarabok lehetnek benne!

default user icon
MME
Üvegforgácsok lehetnek a Heineken a 0,25 literes, csavaros kupakkal ellátott, nem visszaváltható palackjaiban, így a vállalat arra kéri a vásárlókat, vigyék vissza a termékeket.

Biztonsági figyelmeztetést adott ki a Heineken a 0,25 literes, Hollandiában gyártott üvegpalackjai miatt, a figyelmeztetés a Heineken Original kisméretű, csavaros kupakkal ellátott, nem visszaváltható kiszereléseire vonatkozik, amelyek esetében fennáll a veszély, hogy a palackban üvegforgácsok találhatóak - adta hírül a Heineken Hungária Sörgyárak Zrt..

A veszély kizárólag az érintett sörök 0,25 literes kiszereléseire vonatkozik, amelyek lejárati dátuma 2022.12.31; 2023.01.08; 2023.01.22; 2023.02.18. és 2023.02.28. - közölte a vállalat.

Az érintett 0,25 literes palackok szupermarketekben, nagykereskedőknél, italboltokban és webáruházakban is kaphatóak voltak Magyarországon is.

A Heineken arra kéri a fogyasztókat, hogy ne igyák meg a sört, és az üvegeket vigyék vissza az értékesítési helyre, ahol visszakapják a vásárlás összegét. Az összeg visszatérítéséhez nem szükséges a nyugta bemutatása. A vásárlóknak korlátlan idő áll rendelkezésre a termék visszaváltására.

"A biztonság és a minőség mindig a legfontosabb prioritások számunkra, ezért nagy rendszerességgel végzünk minőségellenőrzéseket. Sajnálattal tapasztaltuk, hogy az érintett termékek nem feleltek meg a magas minőségi előírásainknak, ezért kezdeményeztük azok visszahívását. Elnézést kérünk az esetlegesen okozott kellemetlenségekért" - mondta a közlemény szerint Maarten Koudenburg, a sörfőzde igazgatója.

Olvass még a témában:

Ezek is érdekelhetnek

Friss