Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gyors, finom és egyszerű - itt egy szuperpraktikus szakácskönyv a mindennapokra

default user icon
MME
Ambrus Éva és Vágó Piros neve sokunknak ismerősen cseng. Évi több, a gyermekek megfelelő táplálását segítő könyv szerzője, hozzátáplálási konzulens. Piros rádiós műsorvezető, gasztrokalandor, a Rádiókonyha megálmodója. Most összefogtak, hogy e kötetben közel 80 gyors, finom és egyszerű recepttel segítsék az olvasót a zsúfolt hétköznapok, családi együttlétek, közös étkezések során.

A szakácskönyv szerzői, Ambrus Éva és Vágó Piros nemcsak utazásaik során kalandoznak, de az ízek, fűszerek között is. Édesanyaként és háziasszonyként így merítenek ötleteket a mindennapokhoz, szem előtt tartva azokat a hazai alapanyagokat, melyeket az aktuális évszak kínál. Receptjeik között találunk leveseket, salátákat, sós pitéket és palacsintákat, izgalmas főételeket, desszerteket, valamint igazán gyors és ötletes falatokat, amelyekkel meglephetjük váratlanul érkező ismerőseinket vagy szeretteinket.

 

A recepteken túl számos tippet, praktikát is megosztanak, melyek segítségével előre tervezhetünk, könnyebben átgondolhatjuk a hozzávalók beszerzését, majd az ételek elkészítésekor az alapanyagok felhasználását, esetleg helyettesítését a hűtőből, kamrából. Mindezt kiegészítve érdekes audioanyagokkal a szerzők egy-egy ételhez fűződő emlékéről, vagy éppen elkészítésének mikéntjéről.

Próbáljátok ki ezt zseniális tojáslevest, vagy ezt a maradékmentő húskrokettet, és garantáltan látni akarjátok majd a maradék 75-öt is! Irány a könyvesbolt!

Ezek is érdekelhetnek

Friss