Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Legyen a természet a kozmetikusa!

default user icon
MME
Jogosan merül fel a kérdés, hogy a már régóta ismert, olcsó és jó illatú tusfürdőnk vagy más kozmetikumunkat miért cserélnénk le másra? Nos, egyrészt a változatosság új élményeket, lehetőségeket hozhat, másrészt ha elzárkózunk az új, innovatív lehetőségek elől, könnyen lépéshátrányba kerülhetünk. Fedezzük fel együtt a természetes szépségápolást!

Elsőosztályú bőrápolás, hiteles bio minőség

A biokozmetikumok olyan természetes és organikus összetevőkből készült termékek, amelyek mentesek a kockázatosabb szintetikus vegyi anyagoktól és a haszontalan adalékanyagoktól. Számos oka van annak, hogy miért érdemes megfontolni a biokozmetikumok használatát!

Kiemelkedő bőrtáplálás

A biokozmetikumok bizonyíthatóan természetes összetevőkből készülnek, amelyek növényekből, algákból, gombákból, illóolajokból, növényi olajokból származnak. Ezek az összetevők mentesek a kockázatosabb vegyi anyagoktól, ami biztonságosabbá teszi a bőrön való használatukat. Azt, hogy miből készül egy kozmetikum, minden esetben javasoljuk szigorúan ellenőrizni, ugyanis nem minden természetes, natúr, ami annak mondja magát! A címkéből (INCI felsorolásból) azonban nagyon sok minden kiderül.

Tökéletes választás a legérzékenyebb bőrre is

A megalkotásnál a természetesség mellett fontos szempont, hogy a biokozmetikumok gyengédek a bőrhöz, és kevésbé valószínű, hogy irritációt vagy allergiás reakciókat okoznak. Kevesebb szintetikus vegyi anyagot tartalmaznak, és kevésbé valószínű, hogy eltömítik a pórusokat, ezért ideálisak az érzékeny bőr számára. Gyakori tévhit, hogy valaki allergiás a növényi összetevőkre, azonban ezzel azt mondjuk, hogy egyesek csak a szintetikus, vegyi szemlélettel formulázott, minimális bőrtápláló hatóanyagot tartalmazó kozmetikumokat bírják. A bőrbarát, tiszta összetétel minden natúr és biokozmetikumunk alapjellemzője, így a bőr számára is megfelelőbb, hasznosítható táplálást nyújtanak.

Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem mellett

A BIOLA ügyvezetője okleveles biológusként pontosan tudja, hogy a természettel való összhang és a természetes bőrápolás kéz a kézben járnak. A biokozmetikumokat környezetbarát módszerekkel állítjuk elő, és az összetevőket fenntartható gazdálkodási gyakorlatból, hacsak lehet magyar őstermelőktől szerezzük be. Minőségi, újrahasznosítható anyagokba kerülnek a termékeink, és összetételüknél fogva nem terhelik meg a vizek élővilágát sem, ami jobbá teszi őket a fauna számára is. Dr. Gyovai Viola szakmai példaképével, illetve a Jane Goodall Intézet magyarországi képviseletével támogatói együttműködést kötött, így is segítve a klíma- és természetvédelem ügyét!

Első osztályú alapanyagok, helyből

A fer kereskedelem (fair trade) erkölcsi alapelvünk, elkötelezettek vagyunk az etikus beszerzési és tisztességes kereskedelmi gyakorlatok mellett. Ez azt jelenti, hogy az összetevőket olyan beszállítóktól szerezzük be, akiknek tisztességes áruértéket fizetünk, és etikusan, pertneri viszonyból, tisztelettel kapcsolódunk minden őstermelőnkkel. A velük való személyes kapcsolat, a helyszínbejárás és a folyamatos alapanyag-ellenőrzés a garancia arra, hogy a legjobb minőségű natúr- és biokozmetikumot tudjuk átadni Önnek!

Biokozmetikumok megbízható forrásból

A mai felgyorsult világban gombamód megszaporodtak a magukat natúrnak tituláló kozmetikai szereplők. A fentiek alapján már ön is 1 perc alatt meg tudja állapítani, hogy a hangzatos kijelentések között mennyi tényleges tartalom van? Az a biokozmetikum, amit egy cégfüggetlen ellenőrző szervezet tanúsít a feltételrendszerének megfelelően évente.

A dr. Gyovai Viola által megalkotott hazai gyártású natúr- és biokozmetikumok nagy választéka minden konkrét bőrtípusra ideálisak! Legyen szó anti-ageing arcápolásról, bőrfeszesítésről, szarkalábakról vagy a tiniket kínzó pattanásos, problémás bőrről, a BIOLA természetes szépítő megoldásokat kínál minden korosztálynak!

Összefoglalva, a biokozmetikumok a bőrápolás természetesebb és holisztikusabb megközelítését kínálják, ami mind a bőr, mind a környezet számára előnyösebb. Ha a kommersz kozmetikumok biztonságosabb, bioaktív bőrregeneráló hatóanyagokban gazdagabb és fenntarthatóbb alternatíváját keresi, a biokozmetikum a megfelelő választás az ön számára. Tegyen egy próbát, és legyen a természet az ön kozmetikusa is!

Dr. Gyovai Viola, Leé Richárd

(X)

Ezek is érdekelhetnek

Friss