Hosszú Katinka érdekes részlettel szolgált a lagzijáról

Hosszú Katinka és Gelencsér Máté augusztus végén fogadott örök hűséget egymásnak. A lagzi nagyon jól sikerült, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszónő immár másodszor jelentkezik újabb részletekkel, ezúttal arról posztolt, kinek köszönheti, hogy a parketten is bizonyított.

Magyar Nemzet
2022. 10. 01. 11:37
HOSSZÚ Katinka
Róma, 2022. augusztus 10. Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó a vizes Európa-bajnokság kezdete elõtti napon tartott sajtótájékoztatón Rómában 2022. augusztus 10-én. MTI/Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

és Gelencsér Máté augusztus 21-én tartották a szándékaik szerint zárt körű lakodalmukat. Részletek és fotók persze már akkor kiszivárogtak a vendégkörről, s azóta a háromszoros olimpiai bajnok személyesen is megosztott részleteket.

Egy héttel a lagzi után a legmagasztosabb pillanatokról tett közzé képeket.

Most pedig azt közölte a nyilvánossággal, minek, helyesebben kinek köszönheti, hogy a táncparketten is megállta a helyét.

– Nem hittem volna, hogy valaki meg tud tanítani táncolni, hiszen a vízben mindig jobban mozogtam. Köszi, Emese – írta a fotók mellé az Instagram-oldalán.

Borítókép: Ígérete szerint az Európa-bajnokság után sem hagy fel végleg az úszással (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.