Kocsis Máté Gyurcsány Ferencről: Történelmi gazember

„A gazember életveszély a magyarok számára, és lelkesen támogatja a szankciókat is, pedig tudja, hogy azok megfojtják az országot.”

2022. 10. 04. 17:38
KOCSIS Máté
Balatonfüred, 2022. február 17. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője sajtótájékoztatót tart a Fidesz-KDNP kétnapos frakcióülése után Balatonfüreden 2022. február 17-én. MTI/Vasvári Tamás Fotó: Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A gazember személyeskedik, hazudozik, fenyegetőzik. Megint” – írta Gyurcsány Ferencről a Fidesz frakcióvezetője a mai posztjában. Kocsis Máté a DK-elnökre jellemző rövid mondatokban foglalta össze, mit gondol a legnagyobb baloldali párt vezetőjéről: 

A gazember árnyékkormányt alakít, beszél, ír, szerepelget. Egyre többet. Felbátorodott, kelleti magát. A hazug gazember tudja, hogy nincs nála alávalóbb, ezért csak magát kell túlszárnyalnia. Sikerült. Ma is.

Véleménye szerint Gyurcsány Ferenc azt hiszi, elfelejtik a gaztetteit, ha azoknál is durvábbakat mond, de téved.

„A bűntudat és szégyenérzet nélkül élni képes gazember csak vállat rándít, ha arra gondol, hogy belehazudott tízmillió magyar szemébe, hogy a honfitársai vérével boríttatta be Budapest utcáit. Veretett, lövetett. Csak vigyorog, ha eszébe jut, hogy eladósította az országot, kifosztotta az embereket, tönkretette a gazdaságot, majd meghamisította a költségvetés számait” – idézte fel Kocsis Máté. 

A Fidesz frakcióvezetője szerint Gyurcsány ma is 

csak pökhendi módon legyint arra, hogy elvette a 13. havi nyugdíjat, a 13. havi bért, a családtámogatásokat.

„Az alávaló gazember külföldi kézre játszotta a nemzeti vagyont. Meg a sajátjára” – emlékeztetett Kocsis. 

Hozzátette: „A gazember gyűlöli ezt az országot. Megveti a benne élőket, amiért azok nem felejtik el neki a gaztetteit, és nem engedik a hatalom közelébe újra. Pedig nem felejtik. Pedig nem engedik.”

„A gazember bosszúra szomjazik egy nemzet ellen. Gyengébb képességűeket fel is használ ehhez. A gazember életveszély a magyarok számára. A gazember lelkesen támogatja a szankciókat is, pedig tudja, hogy azok megfojtják az országot. Nem lesz kegyelem, azt mondta. A gazember gazember az országával, a szövetségeseivel, az ellenfeleivel”

– írta a bejegyzése végén Kocsis Máté. 

Borítókép: Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője sajtótájékoztatót tart a Fidesz–KDNP kétnapos frakcióülése után Balatonfüreden 2022. február 17-én (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.