Ronaldo ma 38 éves, és nem vicc, hogy az MU is felköszöntötte + videó

Ma ünnepli 38. születésnapját az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo, aki jelenleg a szaúdi al-Nasszr játékosa. Ronaldo tavaly novemberben nem éppen békés körülmények közepette távozott a Manchester Unitedtól, de az angolok úriemberek: ők is felköszöntötték a klasszist.

Magyar Nemzet
2023. 02. 05. 12:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Premier League 22. fordulójában a Manchester United szombaton az Old Traffordon 2-1-re legyőzte a Crystal Palace csapatát, és a klub az Instagram-oldalán azóta jó néhány fotót megosztott a meccsről a sztorik között. A galéria végén pedig az MU boldog születésnapot kíván Cristiano Ronaldónak. S ez bizony meglepő azok után, hogy a felek novemberben nem éppen békében váltak el egymástól. Ronaldo ezután szerződött Szaúd-Arábiába. Az al-Nasszrban az első gólját pénteken szerezte, 11-esből.

Ronaldo
Ronaldo már Szaúd-Arábiában rúgja a labdát Forrás: Twitter/AlNassr FC

Az ominózus 11-es pályafutásának 820. gólját eredményezte. Ebből 147-et szerzett büntetőkből.

Ronaldo ma ünnepli a 38. születésnapját, s íme az MU gratulációja:

Ronaldo sorban kapja a jókívánságokat

A portugál klasszist korábbi klubja, a Juventus is köszönti:

Szép pillanatok a Juve mezében:

Ronaldo édesanyja is megosztott egy születésnapi fotót:

Borítókép: Cristiano Ronaldo az al-Nasszr színeiben pénteken szerezte az első gólját, 11-esből (Forrás: Twitter/Cristiano Ronaldo)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.