A fegyveres rendőrségi rajtaütés sem állította meg abban a futárt, hogy kézbesítse a csomagot

A csomagot kézbesítő fiú higgadt viselkedése még a rendőröket is meglepte, szerencse, hogy nem történt tragédia.

Magyar Nemzet
Forrás: Femina2023. 03. 31. 10:53
null
Forrás: Pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szirénázó rendőrautók és felfegyverzett rendőrök között nyugisan sétálgató Amazon-futár akár egy vígjáték nyitójelentének a szereplője is lehetne – írja a Femina

Az esetről készült videót már több millióan látták a TikTokon, és a legtöbb megtekintő nem érti, hogy hogyan viselkedhetett a srác ennyire nyugodtan egy ilyen kiélezett helyzetben. A fiatalember jelenléte láthatóan a helyszínen tartózkodó rendőröket is összezavarta. Nagy szerencse, hogy nem találta el egy eltévedt golyó az elszánt futárt, s végül nem történt tragédia.

Az egyik tiktokos kommentelő viccesen megjegyezte, lehet, hogy a dolgozó jobban félt az Amazon hírhedt vezérétől, Jeff Bezostól, mint attól, hogy lelövik.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.