Ronaldo kiborult a portugálok veresége után, és szórakoznak vele + videó

A portugál labdarúgó-válogatott még múlt csütörtökön felkészülési mérkőzésen hazai pályán, Guimaraesben 5-2-re kiütötte a svédeket, kedden viszont idegenben, Ljubljanában 2-0-ra kikapott a szlovénektől. Az első meccsen Cristiano Ronaldo nem játszott, a másodikon viszont végig pályán volt, és a lefújás után rosszul viselte a vereséget. Az esetében ezen persze már meg sem lepődünk…

2024. 03. 27. 16:24
Ronaldo nem volt elégedett a bíráskodással
Ronaldo nem volt elégedett a bíráskodással Fotó: EPA/Antonio Bat
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A felkészülési meccsek előtt a portugál válogatott szövetségi kapitánya, Roberto Martínez úgy döntött, hogy az előzetesen kihirdetett 32 fős keretéből nyolc játékosra nem számít a svédek elleni mérkőzésen, amelyen így Diogo Dalot, Joao Cancelo, Danilo Pereira, Otávio, Rúben Neves, Vitinha és Joao Félix sem lépett pályára. A válogatott azonban így is simán, 5-2-re győzött. A szaúdi al-Nasszr csapatát erősítő Ronaldo a „szabadnapokat” Szaúd-Arábiában töltötte a családjával a tengerparton, láthatóan jól érezte magát, a szlovének ellen pedig kedden végig a pályán volt, s Diogo Dalot, Joao Cancelo, Danilo Pereira, Otávio, Rúben Neves, Vitinha és Joao Félix is kezdett.

Ronaldo jól érzi magát Fotó: Forrás: X/Cristiano Ronaldo
Ronaldo jól érezte magát a tengerparton. Forrás: X/Cristiano Ronaldo

Ám ez a csapat 2-0-ra kikapott, a szlovének részéről Adam Cerin a 72., Timi Max Elsnik a 80. percben talált be a vendégek kapujába. A portugálok 65 százalékban birtokolták a labdát, s volt tíz kapura lövésük, de a kaput csak kétszer találták el. A szlovének nyolc kísérletükből négyszer, és kettőből gól is lett. Ezt megelőzően a portugál válogatott zsinórban tizenegy meccset nyert meg, nagy sorozata szakadt meg Ljubljanában.

A dühös Ronaldo a buszon már megnyugodott

Ronaldo nagyon dühösen, hevesen gesztikulálva hagyta el a pályát. S a már 39 éves, ötszörös aranylabdás klasszist talán az is bosszantja, hogy a csütörtöki meccsen Bruma megkapta az ő 7-es mezét, és a Braga játékosa még gólt is szerzett benne a svédek ellen…

A portugál válogatott buszában aztán már megnyugodott, még integetett is a szurkolóknak.

De persze már megy az élcelődés, hogy vele gyengébb a portugál válogatott…

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.