Így akadtak ki a 24.hu újságírói Jakab Péterre (Videó)

2022. május 15. 20:42

Kritikán alulinak és hátborzongatónak nevezték, ahogyan a pártelnök kezeli a Jobbikban kirobbant botrányt.

2022. május 15. 20:42
null

Deák Dániel politikai elemző osztotta meg Facebook-oldalán azt a rövid videórészletet, amelyben Kerner Zsolt, Nagy Gergely Miklós és Nagy József beszélgetnek a Jobbikban kirobbant botrányról.

„Tanulságos, hogy az érintett párt vezetése, hogyan kezeli a helyzetet”

Nagy Gergely Miklós többek között arra is kitért, hogy ez az első zaklatási eset, amely a magyar belpolitikát érte és éppen ezért tanulságos, hogy az érintett párt vezetése, hogyan kezeli a helyzetet.

– fogalmazott Jakab Péter nyilatkozatai kapcsán az újságíró.

A beszélgetés említett részletét az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitókép: Máthé Zoltán – MTI

Kapcsolódó cikkek

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sarzal
2022. május 17. 17:49
jakabelnök az első hírek szerint még seggrészeg volt akkor....de még most sem tiszta agyilag, de ezen már nincs mód változtatni
nempolitizálok
2022. május 16. 13:16
Azon nem akadtak ki, ahogy a libsik kezelik? Ugyanis ők simán félrenéztek, holott több millióért pénzelt szervezeteik vannak erre kihegyezve. Ok, mindannyian tudjuk, hogy ez csak a fedőtevékenység, de akkor is.
Dobóka
2022. május 16. 10:16
kisjózsi az emberi lény alsó határát sem éri el , egy szerencsétlen torzszülött, értelmi gnóm, baloldali etalon , érted gyepmeszter tibor és lildikó. megírtam ottonak, hogy ilyen faggyús-hajú- büdős- szájú csótány rágó, niedermueller-patkány fajzatókat elzárnám a nyilvánosság elől.
balbako_
2022. május 16. 07:31
Akinek volt csepp esze tudta Gyurcsánynak a Jobbik szavazói kellenek a vezetői nem. Már régen kiadta a kilövési engedélyt rájuk és a ballib média ki is fogja nyírni őket. Pláne, mert akkor balfaszok, sorra adják fel a magas labdákat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik