Ezért nem látja szívesen a magyarokat a horvát étterem

2022. május 16. 10:10

Praktikus okai vannak.

2022. május 16. 10:10
null

A múlt héten nagy port kavart Magyarországon annak egy horvát étterem reklámtáblája, amin az állt, hogy nem látnak szívesen bennünket, magyarokat „a tengerünknél”.

A Mandiner megkereste az éttermet

Kérdésünkre a tulajdonos pedig elmondta, hogy

Horvátországban egyáltalán nem ritka, hogy hasonló, humorosnak szánt üzenetekkel szórakoztatják az arra járókat és egymást az étteremtulajdonosok.

A bár előtti tábla most azt hirdeti, hogy bármikor szívesen látják a magyarokat a tengerükön, feltéve, hogy magukkal hozzák Hernádi Zsoltot is, akit Horvátországban jogerősen börtönbüntetésre ítéltek.

A trpanji étterem tulajdonosa kérdésünkre elmondta azt is, egyelőre valóban nem látja szívesen a magyarokat. Igaz, senki mást sem, mivel az étterem egyelőre még nem nyitott ki – majd csak cikkünk írásának hetén fog.

Üzenetváltásunkat angol nyelven az alábbiakban olvashatja:

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kecmec
2022. június 29. 07:34
Make a favour for as , dont open,stay closed
Batman007
2022. június 28. 20:30
Nem voltam nem vagyok és nem megyek Horvátországba.
Ispán
2022. május 30. 11:00
Az étterem valahogy töröltette a magyarok értékeléseit, megint 4 csillaga van a google-nél, pedig már letornásztuk bőven 2 alá. Amúgy a mandineren nem lehetne felrakni egy keresőlehetőséget a cikkekhez?
Kara kán
2022. május 17. 21:09
Esetleg, akinek van ideje, lájkolhatja az 1 csillagos véleményeket. Egyébként a bár nyitva van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik