RETRO RÁDIÓ

Halálos gázolás Újpetrén: az édesanya meghalt, a kislány az életéért küzd





Kislányával biciklizés közben gázoltak halálra egy 37 éves családanyát a baranyai Újpetrén. Annamária a helyszínen meghalt, míg a 12 éves Ramóna életéért harcolnak az orvosok. Az egész település a kislányért imádkozik.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.16.
dráma

Egy boldog, családi kerékpározás fordult tragédiába a Baranya megyei Újpetrén szombat délután. A 37 éves K. Annamária 12 éves kislányával, Ramónával indult egy kis tekerésre a kellemes, kora nyári napon, amikor a helyi Kossuth utcában egy autó elgázolta anyát és lányát. Bár a helyszínre azonnal megérkezett a segítség, kiderült, hogy Annamária olyan súlyosan megsérült, hogy életét már nem lehetett megmenteni, míg Ramónáról lapzártánk idején azt a hírt kaptuk, hogy életveszélyes állapotban fekszik a kórházban.

Annamária, párja és a kicsi Ramóna évekkel ezelőtt Forrás: Bors

Annamária ismerősei még mindig képtelenek elhinni, ami történt:

„Alig egy nappal korábban még beszéltünk, és Ancsi olyan vidám és mosolygós volt, mint mindig, a kislányairól mesélt, akiket mindennél jobban szeretett” – mondta szomorúan az asszony gyászoló ismerőse. Elmondta, hogy Annamária mélyen vallásos volt, és csodálatos csa­ládanya:

„Gyönyörű család volt mindig az övék, férjével, Sanyival nagyon szépen nevelték Ramónát, és a kétéves kishúgát. Boldog házasságban éltek, és nagyon szerették egymást Sanyival, mindketten a két imádott kislányukért éltek” – tette hozzá az ismerős, aki elárulta, hogy a család nemrégiben átvészelt egy szomorú tragédiát, ugyanis pár éve vesztették el Annamária anyukáját is.

Ramóna életéért még mindig küzdenek az orvosok Forrás: Bors

„Bele sem merek gondolni, hogy Sanyi min mehet keresztül most, hiszen a feleségét elvesztette, a kislánya pedig élet és halál között lebeg, miközben a másik kislányát is nevelnie kell. Most mindenki azért imádkozik és szorít, hogy Ramóna életét sikerüljön megmenteni, bízunk benne, hogy fel fog épülni. Szegény kislány februárban ünnepelte a 12. születésnapját” – mondta. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan hogyan történt a baleset, a rendőrség nyomoz az ügyben, amit szakértők segítségével vizsgálnak majd a továbbiakban.

Az újpetrei Kossuth utcában történt a halálos baleset Forrás: Google Maps

 





Ezeket olvastad már?
Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

„Nem hittem a szememnek” -  Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

„Nem hittem a szememnek” - Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

Húsvéti hosszú hétvége: mutatunk néhány programot nagypéntek és a locsolkodás között

Húsvéti hosszú hétvége: mutatunk néhány programot nagypéntek és a locsolkodás között

Most érkezett: robbanás történt Budapesten, egy ember nem élte túl a szörnyűséget

Most érkezett: robbanás történt Budapesten, egy ember nem élte túl a szörnyűséget

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás