Berki Krisztiánt itt helyezik végső nyugalomra





Május 26-án mondanak végső búcsút a hónap elején elhunyt Berki Krisztiántól. A temetésre kora délután kerül majd sor.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.25.
vallomás

Teherautó viszi a murvát, sírgondozók sürögnek a Farkasréti temető 31-es parcellájának egyik sírhelye körül. Az ország egyik legszebb fekvésű sírkertjében sosem áll meg a munka, de most mintha különös ügygonddal rendeznék a területet.

Nem titok, hogy csütörtökön kora délután ide helyezik örök nyugalomra Berki Krisztiánt – írta meg a Bors.

Május 6-án az otthonában hunyt el a 41 éves celeb Fotó: Bors

A celeb május 6-án halt meg drámai körülmények között. A focikapusból lett médiasztár mindössze 41 évesen távozott az élők sorából, és bár hivatalos halálokot még nem közöltek, a kiszivárgott információk arra engednek következtetni, hogy a szíve nem bírhatta a szteroidok és egyéb kemikáliák sokaságát. Krisztián lakásában a rendőrség drogokat is talált, ezzel összefüggésben pár nappal ezelőtt egy dílert őrizetbe is vettek.

A bulvárhős halála mélyen megrázta a környezetét. Felesége, Mazsi a mai napig nem tudta lelkileg összeszedni magát, a kislánya ellátásában az édesanyja és a barátok segítenek neki. Összetört Berki nagyobbik lánya, Zselyke is, aki talán sosem heveri ki, hogy ő találta meg a halott édesapját azon a tragikus napon.

A művészparcella mellett, a Farkasréti temető egyik legszebb részén helyezik örök nyugalomra Berki Krisztiánt Fotó: Bors

A búcsúztatóról Krisz­tián felesége, Mazsi rendelkezett, így esett a választás a Farkasréti temetőre, annak is az egyik legszebb parcellájára.

„Az én édesanyám is itt nyugszik, ez az egyik legszebb része ennek az egyébként is gyönyörű temetőnek” – mondta a Bors munkatársának egy gyászoló asszony, aki érdeklődve nézi az előkészületeket.

Fotó: Bors

„Gondoltam, hogy valami híresség pihen majd itt, mert nagy a sürgés-forgás” – tette hozzá.

Berki Krisztiántól május 26-án, csütörtökön, 14.30-kor vehetnek végső búcsút azok, akik szerették és tisztelték őt. A lap információi szerint több híresség is tervezi, hogy elmegy búcsúzni, hiszen „A Berki” – ahogy Krisztián nevezte magát – többekkel ápolt szoros barátságot.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás