RETRO RÁDIÓ

Mi a szerelmi életed legmélyebb bugyra? Tesztünk elárulja!





„Szeret vagy nem szeret?” Többé nem kell kételkedve feltenned ezt a kérdést, egy gyors kvízzel kiderítjük, milyen a számodra ideális társ.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.07.
Szerelmi élet

Válassz egy virágot, majd nézd meg, döntésed mit árul el szerelmi életedről. Ezúttal a szirmokat sem kell letépkedned, hogy a növények útba igazítsanak! Minden virág egy különleges jelentést hordoz, így választásod az érzelmeidről is árulkodik.

https://www.pinterest.com/pin/353321533274972966/?mt=login

 

A liliom a tisztaságot, az odaadást és az anyaságot szimbolizálja. Ha erre esett a választásod, akkor a szerelmi életed harmonikus és békés. Élettársad nagyon kötődik a családodhoz, egy hullámhosszon vagytok, mindketten arról álmodoztok, hogy saját családot alapítotok. Az egyszerű pillanatok és az apró örömök a legértékesebbek számodra.

A napraforgó a hűséget és az imádatot szimbolizálja. Már a virág nevében is szerepel a „nap” szó, a melegség és az optimizmus jelképe. Eszerint egy olyan partnerre vágysz, akiben szívből megbízhatsz. Téged nem kell drága ajándékokkal elkényeztetni, kedvesed osztatlan figyelmére és idejére vágysz.

A papagájvirág élénk árnyalataival a szabadságot és az örömöt jelképezi! Amennyiben ez tetszik leginkább, az azt jelenti, hogy különleges, független személyiség vagy, aki megértő társra vágyik. Romantikus partnerednek szabad szelleműnek, spontánnak és könnyednek kell lennie. Szereted a kalandokat és az utazásokat, emlékeket akarsz gyártani a világ különböző részein.

A rózsa a romantika, a teljesség és a tökéletesség jelképe. Ha ez a kedvenced, akkor szereted a klasszikus romantikát. A vágyad egy partner, aki nagy gesztusokkal értékeli a kapcsolat minden apróságát. Szükséged van egy olyan személyre, aki hajlandó erőfeszítéseket tenni érted, meghallgat és a rossz napjaidon is megnevettet.

A nárcisz az új kezdetet, a megújulást és az újjászületést szimbolizálja. Amennyiben ezt választottad, az azt jelzi, hogy a múltban sokszor megsérültél és összetört a szíved, így eljött az újrakezdés ideje. Ne hagyd, hogy negatív tapasztalataid gátat szabjanak a boldogságnak, maradj nyitott.

A tulipán a mély szerelemhez kötődik. Egy olyan romantikus partner lenne ideális számodra, aki kényelmet, melegséget, és ami a legfontosabb, érzelmi támogatást nyújt. Szeretnéd, ha szerelmi életed színes lenne, de emellett bátorításra is vágysz céljaid elérése érdekében.

A jázmin a szépséget és az érzékiséget szimbolizálja. Te és a számodra megfelelő partner élvezitek az intimitást, mind érzelmileg, mind pedig fizikailag. Boldogok lehettek együtt, de ha valamilyen okból távol kerültök egymástól, az feszültséget szülhet.

Az ibolya a megbízhatóságot és a szeretetet jelképezi. Szerencsés vagy a szerelmi életedben, mert olyan társat találsz, aki nagyon gondoskodó és ragaszkodó. Ő lesz az, aki megfőzi a kedvenc ételed egy fárasztó munkanap után, és hosszú sétákat tesz veled, miközben édesen csacsogtok. Hűséges lesz hozzád, de ne feledd, még a legjobb kapcsolatok is tönkremehetnek, ha nem dolgoznak rajta folyamatosan.





Ezeket olvastad már?
Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás