RETRO RÁDIÓ

Vár a szerelem, ezt ígérik a csillagok a Mérlegnek





Az Uránusz hatására ma nagy változások jönnek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.16.
horoszkóp

2022. augusztus 16.

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A Merkúr és az Uránusz fényszöge megnyitja az elménket az új elgondolások, megoldások előtt. Szuper nap a mai, jó ötletei lesznek, hogyan oldja meg egy csapásra a gondjait, legyen szó munkáról, vagy magánéletről.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Ne akarja minden elmaradását a mai napon egyszerre bepótolni. Amit az elmúlt időszakban felhalmozott, azon reménytelen lenne most egyszerre átrágnia magát. Legalábbis egyedül biztosan. Van azonban valaki, aki segíthet önnek.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Inkább ne tervezzen semmit délutánra, estére, hanem hagyja, hogy spontán történjenek meg a dolgok. A programok örökös hajszolása nem engedi, hogy valami olyasmi történjen meg önnel, amire már régen vágyott, amit talán el is feledett.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Megismerkedhet valakivel, aki végre változást hoz az életébe. Talán egy mozdulata, talán egy hang vonja az illető figyelmét önre. Olyan érzése lesz, mintha már régóta ismerné az illetőt – ez a karmikus kapcsolatok ismertetőjegye!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Nagy tervekkel indul a napja: végre elhatározásra jut a családját, az otthonát illető ügyekben. Talán költözni is készül, vagy nagy átalakításokban gondolkodik. A sok tervezés után ma végre konkrét lépéseket is tehet ez ügyben.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Túlságosan lelkiismeretes, ami még jó is lehetne. A bajt az okozza, hogy annyi mindent vesz a vállára, s még mások is megfejelik ezt, látva az ön munkabírását. A stressz lassan felemészti a jó kedvét. Pedig az mindennél fontosabb.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Jól indul a napja, és még a munkájában is örömet találhat. Az utóbbi időben mintha egy darálóba került volna, túl sok volt az örömtelen rutinfeladata. Ma ez megváltozni látszik az Uránusz hatására. Végre használhatja a kreativitását. Szerelem is várja.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Lépésről lépésre halad ugyan, de lassacskán egyre közelebb kerül a céljaihoz. Szívós és kitartó, ezért semmilyen kitérő nem veszi el a kedvét, hanem csak újabb erőt ad önnek a továbblépéshez. Példát vehetnek önről a többiek!

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

A mostani időszak nagy változásokat hozhat életébe: semmiképp se töltse hát magányosan, vagy csak szűk baráti körben ezt az estét! Akárkivel is találkozik ma este, abban biztos lehet, hogy a jövőjében fontos szerepet fog betölteni.

Bak (12. 22.–01. 20.)

A szorongató anyagi gondokról legjobb megfeledkezni: hamarosan elsimulnak a dolgok. Pénzügyi téren nagy változásokat remélhet, de ennek érdekében már most eresszen meg egy telefont egy fontos embernek.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Akaraterejének gyakorlását nem másokon kéne gyakorolni, próbáljon meg a háttérben maradni! Tapasztalni fogja, hogy a visszafogott akaraterő belső tűzzé válik, és kisugározva titokzatos módon hat: önmagára és környezetére egyaránt.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Sok csalódásban és félreértésben volt része az utóbbi időben, talán azért is, mert maga sem tudta igazán, mit akar. Először magában kell tisztáznia a vágyakat, és ha majd kristálytisztán látni fogja a célt, az hamarosan meg is valósulhat.





Ezeket olvastad már?
Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás