RETRO RÁDIÓ

"Dominik szeretne előrelépni" - Marco Rossi elárulta: érik Szoboszlai klubváltása





Olasz szövetségi kapitányunk szerint Szoboszlai Dominik terve, hogy előrelépjen az RB Leipzig csapatából, és a BL-győzelemre is esélyes Napolival kölcsönösen jól járnának egymással.



Megosztás
Szerző: MM
Létrehozva: 2023.03.31.
Szoboszlai Dominik magyar válogatott Marco Rossi nápoly

Szoboszlai Dominik azt tervezi, hogy újabb lépcsőfokot tegyen meg a pályafutásában: a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi egy nápolyi rádiónyilatkozatában elárulta, hogy ezt maga a 22 éves középpályás mondta el neki.

Szoboszlai az első gólt előkészítette, a másodikat maga bombázta a bolgárok kapujába
Szoboszlai élete formájában focizott a válogatottban - jöhet az újabb előrelépés klubszinten is?    Fotó: Csudai Sándor / Origo

Szoboszlai – Napoli? Dominik szeretne egy lépést tenni előre, beszéltünk erről! Spalletti csúcs lenne számára

– ezzel címezte a nápolyi Radio Kiss Kiss adásában elhangzottakat az egyik nápolyi hírportál.

– Azt hiszem, eljött az idő, hogy megtegyen egy határozott lépést, és Európa egyik legjobb klubjához menjen. Ezek közé tartozik a Napoli is. Beszélgettünk erről, de nem tudom, hogy a gazdasági okok miatt mennyire lenne kivitelezhető egy olasz klub számára. A fiúnak jelenleg az az ötlete, hogy előrelépjen. A Napoli ezt jelentené számára, de nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy hosszú távú, 2026-ig szóló megállapodás köti a Lipcséhez

– utalt arra Rossi, hogy német sajtóhírek szerint az RB Leipzig vezetői Szoboszlaival tervezik a jövőt, és csak a szerződése 70 millió eurós (26,6 milliárd forint) kivásárlási záradéka jelent kiskaput a megszerzéséhez.

Rossi szerint Szoboszlainak jó hely lenne Nápoly

Olasz szakvezetőnk arra is kitért, hogy Szoboszlai számára már csak a további fejlődése szempontjából is telitalálat lenne a Napoli vezetőedzőjével, Luciano Spallettivel dolgozni. 

A Napoli jelenleg (27 forduló után) 19 pontos előnnyel vezeti az olasz bajnokság tabelláját a második Lazio előtt, a Bajnokok Ligájában pedig az AC Milan elleni áprilisi negyeddöntőkre készül. Az észak-olasz származású, de felesége révén a Nápolyhoz közeli Pozzuoliba valósi Rossi az idei BL-sorozat egyik esélyeseként tekint a Spalletti-csapatra.

Az ősz óta a Bundesliga-csapat szinte kihagyhatatlan erősségének számító Szoboszlaival kapcsolatban idén már az olasz bajnok AC Milan és az Internazionale érdeklődéséről is cikkeztek; legutóbb pedig az angol Chelsea kiszemeltjeként írtak róla.





 





Ezeket olvastad már?
Liverpool? MU? Chelsea? Figyelmeztette edzője Marco Rossi kapós felfedezettjét

Liverpool? MU? Chelsea? Figyelmeztette edzője Marco Rossi kapós felfedezettjét

Mélyütés, Németországba visszatérve nagyon rossz hírt kapott Marco Rossi kulcsembere

Mélyütés, Németországba visszatérve nagyon rossz hírt kapott Marco Rossi kulcsembere

Letolja a bugyiját: less be a vadító kebelcsoda szeméremdombjára

Letolja a bugyiját: less be a vadító kebelcsoda szeméremdombjára

Most kaptuk a lesújtó hírt: szörnyű veszteség érte Szoboszlaiékat

Most kaptuk a lesújtó hírt: szörnyű veszteség érte Szoboszlaiékat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás