RETRO RÁDIÓ

Nincs már remény: Kutyájával együtt a Dunában találták meg az eltűnt Ferencet





Szeretett kutyájával együtt tűnt el egy Bács-Kiskun vármegyei férfi. Ferencet és kutyáját végül holtan találták meg a Dunában.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.04.01.
eltűnt kutya duna kocsi keresés

Emberek százai keresték napokig V. Ferencet, azt a Bács-Kiskun vármegyei férfit, aki igencsak rejtélyes körülmények között tűnt el. 

A férfi ismerősei utolsó pillanatig reménykedtek benne, hogy Feri és kutyája épségben előkerülnek - Fotó: Pexels (illusztráció)

A férfi ismerősei szerint V. Ferencet március 25-én látták utoljára a Bács-Kiskun vármegyei Fajszon, ekkor szürke kocsijával és imádott németjuhászával volt. Ferenccel együtt a kutyának és a kocsinak is nyoma veszett, mintha csak a föld nyelte volna el őket. 

Az autójával - szürke Opel Corsa - és a kutyájával - németjuhász - együtt tűnt el. Körülbelül 175 centi magas, 100 kiló körüli, szeme kék, haja tüsire vágva 

- írták az aggódó ismerősök. 

A férfit nagy erőkkel kutatták a környéken, napokig mindenki azt remélte, hogy Feri és a kutyája is előkerülnek. Csütörtök délutánra azonban minden remény odalett: a férfit és ebét a kocsival együtt a Duna környékbeli szakaszán találták meg. Az ismerősök sokkot kaptak a történtek után, mint mondták, képtelenek voltak Feriről elhinni, hogy ilyet tenne. Azt sem értették, miért vitte magával szeretett kutyáját is:

Nem tudom, mi lehetett vele, de egyszerűen nem tudom róla elképzelni, hogy ilyet tegyen. Én nem zárnám ki azt sem, hogy véletlen hajtott bele a vízbe, esetleg még az sem lehetetlen, hogy rosszul lett. Ha előre eltervezte volna ezt a szomorú tettet, akkor miért vitte volna magával a kutyusát?

 - tette fel a kérdést az ismerős. Lapunk információ szerint a vízbe hajtott kocsit a vízirendészet dolgozói találták meg, a rendőrség pedig vizsgálja az eset körülményeit. 

Bár azt nem tudni egyelőre, hogy mi okozta a rejtélyes tragédiát, annyi azonban bizonyos, hogy a rejtélyes esetben nem merült fel idegenkezűség lehetősége, kérdésünkre ugyanis a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt válaszolta, hogy az esetet közigazgatási eljárás keretei között vizsgálják. 

Ha segítség kell: Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 





 





Ezeket olvastad már?
„Rám fért már a pihenés” – ezt tervezi Zoltán, a csepeli hajléktalan, akinek 4 hónap után van végre hol aludnia

„Rám fért már a pihenés” – ezt tervezi Zoltán, a csepeli hajléktalan, akinek 4 hónap után van végre hol aludnia

Szerdától újra változnak az üzemanyagárak

Szerdától újra változnak az üzemanyagárak

Elvesztették a csatát – így látják a nyugat-európai gazdák

Elvesztették a csatát – így látják a nyugat-európai gazdák

Most érkezett: európai toplistás magyar bűnöző csuklóján csattant a bilincs

Most érkezett: európai toplistás magyar bűnöző csuklóján csattant a bilincs

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás