RETRO RÁDIÓ

Heti top: Aljas húzásra készülnek Dárdai ellen, Fucsovics mindennek elhordta ellenfelét





Dárdai Pál rossz hírt kapott, Sallai Rolandot sok kritika után ünnepelték a német labdarúgó Bundesligában, Fucsovics Márton ribancozott a teniszpályán. Ezek voltak a Metropol legolvasottabb sportcikkei a héten.



Megosztás
Szerző: MM
Létrehozva: 2023.05.28.
Suhajda Szilárd Dárdai Pál Sallai Roland

Félő, hogy Dárdai Pállal megismétlődhet Berlinben, ami 2019-ben már átélt: a Hertha újonnan érkező befektetői a pénzükért cserébe diktálva másik edző mellett tennék le a voksukat.

Dárdai Pált megint a régi kifogással tennék parkolópályára, miután lehetetlen helyzetben is segített a Herthának?
Dárdai Pált megint a régi kifogással tennék parkolópályára, miután lehetetlen helyzetben is segített a Herthának?      Fotó: AFP

A magyar futballszakember kritikusai megint arra hivatkoznak, hogy Dárdai csapata nem elég támadó szellemű.

A kiesés mellett óriási anyagi gondokkal is küzdő német futballklub szurkoló szinte egy emberként álltak ki a magyar legenda mellett.

Minderről ide kattintva olvashatsz bővebben.

*

Egy másik magyar Bundesliga-szereplő, Sallai Roland számára végre fölfelé tart az utóbbi hónapok hullámvasútja: a magyar válogatott szélső feltámadását ünnepelték Freiburgban. A nem titkoltan nyáron eligazolni kész légióst nemrég kényszerpihenőre küldte edzője. Jót tett neki a pár napnyi gondolkodási idő, hiszen a visszatérése óta Sallai remekel. A gólpasszaival nagy szerepe volt abban, hogy csapata az utolsó fordulóig versenyben volt a Bajnokok Ligája-szereplést jelentő negyedik helyért.

– Nem volt könnyű (az utóbbi hetek hullámvasútja – a szerző), de néha ez is hozzátartozik a futballhoz. Ami történt, megtörtént. Erről nem is akarok többet mondani. Csak előretekintek – mondta többek között Sallai Roland.

*

Legjobb teniszezőnknek, Fucsovics Mártonnak ellenben el kellett sikálnia a kifakadását. Bocsánatot kért, miután a lyoni tornán elszakadt nála a cérna az argentin ellenfele, Sebastian Báez hangos játéka miatt.

– Ezek a kib.sz.tt huszonévesek. Persze nem ő az egyedüli. Teljesen sportszerűtlenül játszik, minden hibámat vamosszal ünnepli. Ordít, mint egy rib.nc dühöngött Fucsovics, de később a közösségi oldalán elnézést kért a "találkozó hevében" használt szavaiért.





 





Ezeket olvastad már?
Liverpool? MU? Chelsea? Figyelmeztette edzője Marco Rossi kapós felfedezettjét

Liverpool? MU? Chelsea? Figyelmeztette edzője Marco Rossi kapós felfedezettjét

Mélyütés, Németországba visszatérve nagyon rossz hírt kapott Marco Rossi kulcsembere

Mélyütés, Németországba visszatérve nagyon rossz hírt kapott Marco Rossi kulcsembere

Letolja a bugyiját: less be a vadító kebelcsoda szeméremdombjára

Letolja a bugyiját: less be a vadító kebelcsoda szeméremdombjára

Most kaptuk a lesújtó hírt: szörnyű veszteség érte Szoboszlaiékat

Most kaptuk a lesújtó hírt: szörnyű veszteség érte Szoboszlaiékat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás