Utcán

2022.05.18. 09:15

Hatalmas családi perpatvar: rokonokkal vert meg egy 17 éves lányt a salgótarjáni nagymama

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt egy salgótarjáni nő és két már felnőtt gyermeke ellen, akik egy kiskorú rokonukat bántalmaztak a nyílt utcán.

Nool

Borítóképünk illusztráció!

Forrás: Shutterstock

A 64 éves nő tavaly augusztus 13-án a háza előtt találkozott egy 17 éves távoli rokonukkal, és felszólította, hogy ne kezdjen ki a fiúunokájával. Mivel sem a lány válasza, sem annak stílusa nem tetszett neki, adott neki egy pofont. A szóváltást észlelve, az idős nő 32 éves lánya is odasietett, majd hamarosan már anyjával együtt tépték a lány haját és ruházatát.

Szintén a helyszínen tartózkodott a lány anyja, aki megpróbálta szétválasztani a feleket, akik erre őt is bántalmazni kezdték. Az eseményeket látva az idős nő 34 éves fia is odaszaladt, ő ököllel ütötte arcon a kiskorú lányt, aki a földre esett és elvesztette az eszméletét, utóbb kiderült, hogy az ütéstől arccsonttörést szenvedett.

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádiratában a 34 éves férfi ellen súlyos testi sértés és csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat, emellett garázdasággal vádolják a 64 éves nagymamát és a 32 éves nőt is. Az ügyészi indítvány a férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetés, a nőkkel szemben pedig pénzbüntetés. Az ügyben a Salgótarjáni Járásbíróság dönt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában