Migráns

2022.06.28. 13:55

A Cerednél felbukkant bevándorlók elmenekültek országunkból

Elhagyták az illegális migránsok Magyarországot és Szlovákiába távoztak – közölte Tajti László, a település polgármestere közösségi oldalán hétfőn délben.

Nagy Orsolya

Forrás: police.hu

Mint, ahogy a faluvezető posztjában olvasható, az ottani rendészeti szervek vették át az ügyet, keresésük külföldön folytatódik.

Ferencz Nándor Lajos, Zabar polgármestere is beszámolt a történtekről a közösségi oldalán. 

– Az illegális bevándorlókkal kapcsolatban a legfrissebb hírünk a rendőri tájékoztatás szerint, hogy a Tajti-laposon keresztül a ma hajnali órákban elhagyták Magyarország területét. Valószínűleg Szlovákián keresztül tartanak célállomásuk, valamelyik nyugat-európai ország felé. Közvetlen veszélyük, felbukkanásuk településünk környékén elmúlt – közölte a polgármester, majd megköszönte a lakosság figyelmét.

Portálunk felkereste a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságot, ahol azt a tájékoztatást adták, hogy a reggeli órákban kiadott közleményükön túl nincs újabb információ, miszerint a külföldi hatósággal továbbra is kapcsolatban állnak és megtették a szükséges intézkedéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában