Fórum

2022.06.29. 19:58

Utcafórumot szerveztek a tarjáni időközi választásra hangolódva

Utcafórumra hívta a salgótarjáni Forgách-városrész lakóit Szabó Csaba és Becsó Zsolt. Az önkormányzati képviselőjelölt és az országgyűlési képviselő szerdán délután találkozott a 7-es számú választókerület ügyei iránt érdeklődőkkel.

G. P.

Fotó: Hegedűs Márk

Mint arról korábban már beszámoltunk, Szabó Csaba lesz a Fidesz-KDNP jelöltje a salgótarjáni időközi választáson. Július 17-én a 7-es számú választókerület egyéni képviselőjéről dönthetnek majd a helyiek. 

Ezzel kapcsolatosan tartott utcafórumot szerdán délután a képviselőjelölt és Becsó Zsolt, Kelet-Nógrád országgyűlési képviselője. A találkozó résztvevőinek lehetőségük nyílt megbeszélni problémáikat, kérdéseiket és kéréseiket a fideszes politikusokkal. Szabó Csaba a Nool.hu érdeklődésére elmondta: ismeri a helyiek nehézségeit, gondjait, a fórum pedig lehetőséget adott arra, hogy megossza velük, egy önkormányzati képviselő miben tud segíteni nekik.  

A jelölt hangsúlyozta: a családok érdekeit mindenképpen szem előtt kell tartani önkormányzati szinten is. Mint fogalmazott, az út- és vízhálózat fejlesztését, a közvilágítás bővítését és a közterületek folyamatos tisztán tartását szeretné mindenképpen megvalósítani. 

Címkék#utcafórum

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában