Lopás

2022.07.03. 08:11

Annyi cementet lopott a kocsikázó egy bátonyi udvarról, amennyi az autóba fért

A bátonyterenyei rendőrök lezárták az ellen a 27 éves férfi ellen folytatott eljárás vizsgálati szakaszát, aki építőanyagot lopott el.

Nool

Borítóképünk illusztráció!

Forrás: Shutterstock

A police.hu tájékoztatása szerint a bátonyterenyei lakos június 1-jén gépkocsival járta Bátonyterenyét, amikor kocsikázás közben felfigyelt egy felújítás alatt lévő családi házra, amelynek udvarán építőanyagokat tároltak. A férfi a ház körül mozgást nem észlelt, így elhatározta, hogy a késő esti órákban visszatér a helyszínre. Így is tett, az ingatlanhoz gépkocsival visszament, majd a kulccsal nem zárt kaput betolta és az udvaron található cementből annyit vitt magával – 22 zsák –, amennyi a jármű csomagtartójába befért. Az ellopott építőanyagot a bátonyterenyei lakos értékesítette, és a pénzt elköltötte.

A hatóság tagjai a férfi ellen lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a napokban lezárták, és az ügy iratait a Salgótarjáni Járási Ügyészség részére megküldték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában