Pankráció

2022.08.10. 17:41

Egyre több fiatal salgótarjáni pankrátor mutatkozik be a ringben

A salgótarjáni székhelyű Xtreme Wrestling Promotion (XWP) második show-ját rendezte a saját dojojában, több hazai fiatal főszereplésével.

B.L.

Kuti Dániel, alias Ryan Bait dobja Terrible Tamást (csíkosban)

Fotó: Sánta Edit

A szervezet salgótarjáni dojojában, a volt SVT szórakozóhelyén hat összecsapással készültek a szervezők a második Fight Nightra. 

A tarjáni nézők legnagyobb kedvence Ron Corvus, civil nevén Szabó Norbert volt. A pankrátor Amerikában is tanulta a mesterséget, Bátonyterenyén, Salgótarjánban a sportcsarnokban, a GT-ben és a Tóstrandon is rendezett már tornát, illetve a nógrádi fiataloknak is továbbadja tudását. 
Először a mesterért, Ron Corvusért szoríthattak a szurkolók, aki megverte Kazakovot, és ezt egy asztal is bánta.

Ron Corvus győztesen hagyta el a szorítót
Forrás: Sánta Edit

Ezután jöhettek a hazai fiatalok. A nógrádi duó, Kuti Dániel, alias Ryan Bait és Oláh Gyuszi egy tag team meccsen léptek kötelek közé Terrible Tamás és Mylan ellen. A hazaiak végül egy sportszerű összecsapás végén nyertek, életük első összecsapásán.

A harmadik hazai debütáló, Balla Balázs, azaz Blaze és salgótarjáni dojo első tanítványa, Miricz Tamás, alias Matt Miric harcolt a fővárosi Maokai ellen, végül utóbbi győzött.

Matt Miric dob egy suplexet Blaze-en
Forrás: Sánta Edit

Az este címmérkőzésén a szintén nógrádi származású Nitro, alias Szabó Tamás megvédte a - Tóstrandon nemrég megszerzett - címét Maverick ellen. Miután a bíró is kapott egy maflást, nem láthatta, hogy Nitro az övvel fejbe verte ellenfelét, akinek ettől fel is szakadt a füle. 

Az utolsó küzdelem egy szupernehézsúlyú meccs volt Ozzy Spencer és Gulyás Öcsi főszereplésével. Bár Nitro és Kazakov is közbeavatkozott, próbálták Öcsit csalásra buzdítani, aki viszont sportszerűen ellenük fordult, végül azonban vesztesen hagyta el a szorítót.

Nitro (alul) csalással nyert
Forrás: Sánta Edit

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában