Keresik őket!

2022.09.28. 13:59

Ezeket a nógrádi apákat keresi a rendőrség

Három salgótarjáni és egy balassagyarmati férfi ellen is elfogatóparancs van érvényben, miután egy ideje már nem fizetnek tartásdíjat gyermekük után.

Nool

A legrégebb óta a salgótarjáni születésű Szőke Adriánt körözik tartási kötelezettség elmulasztása miatt. A 35 éves férfi ellen 2020. március 19-én adott ki elfogatóparancsot a Budapest VIII. Kerületi Rendőrkapitányság, azóta nem sikerült a nyomára akadni. A police.hu oldalán található felhívásban azt kérik, hogy akinek bármilyen információja van Szőke Adrián hollétéről, tegyen személyesen bejelentést a körözést elrendelő rendőrkapitányságon a 1084 Budapest, Víg utca 36. szám alatt, vagy hívja a +36 1 477-3700-ás telefonszámot, esetleg küldjön e-mailt a [email protected] címre.

Szőke Adriánt már több mint két és fél éve körözik
Forrás: police.hu

A balassagyarmati születésű Ohnsorge Zoltán másfél éve szerepel a rendőrség körözési adatbázisában. A 43 éves apuka ellen 2021. április 29-én lépett érvénybe elfogatóparancs szintén amiatt, hogy nem fizet tartási kötelezettséget. Mindazok, akik tudnak róla bármit, jelezzék a körözést elrendelő Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-Végrehajtási Csoportnál személyesen a 1143 Budapest, Hungária körút 128-130. szám alatt, vagy telefonon a +36 1 332-6352-es számon, írásban pedig a [email protected] e-mail címen.

Ohnsorge Zoltánt másfél éve körözik
Forrás: police.hu

Két hete két salgótarjáni férfi ellen ugyancsak tartási kötelezettség elmulasztása miatt adtak ki elfogatóparancsot:

A 30 éves, salgótarjáni születésű Bozsányi Józseffel szemben szeptember 13. óta van érvényben körözés a Fővárosi Törvényszék Büntetés-Végrehajtási Csoportja által. A hatóság azt kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a férfi hollétéről, tegyen bejelentést a körözési eljárást lefolytató Budaörsi Rendőrkapitányságon levélben a 2040 Budaörs, Postafiók 5. címen, telefonon a +36 23 505-400-as számon, vagy e-mailben a [email protected] címen.

Bozsányi Józsefet 2 hete körözik
Forrás: police.hu

Az ugyancsak salgótarjáni születésű Gál József a legfrissebb olyan apuka a rendőrség körözési adatbázisában, aki azért került oda fel, mert nem fizeti a tartási kötelezettségét. Az 52 éves férfi ellen szeptember 14-én adott ki elfogatóparancsot az Egri Rendőrkapitányság. A zsaruk azt kérik, hogy ha valaki bármilyen információval rendelkezik Gál József hollétét illetően, jelezze személyesen vagy levélben a 3300 Eger, Klapka György utca 3. szám alatt található kapitányságon, vagy hívja a +36 36 522-111-es telefonszámot, esetleg küldjön e-mailt a [email protected] címre. 

Gál József két hete került fel a körözöttek listájára
Forrás: police.hu

Egy héttel ezelőtt emberrablás miatt adtak ki elfogatóparancsot a salgótarjáni születésű Csömör Henrik ellen. Bővebb beszámolónkat az alábbiakban olvasható:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában