Árokpart

2022.09.30. 08:54

Verekedésbe torkollott a születésnap Nógrád megyében

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy születésnapi buliban összeverekedő házigazda és vendége ellen.

Nool

Tavaly júliusban a férfi házában egy társaság a lánya születésnapját ünnepelte. A házigazda este szóváltásba keveredett az egyik meghívottal, egy 17 éves fiúval, a heves vitát az udvaron dulakodás követte.

A fiatal ezután otthagyta a rendezvényt, ám később, mikor a ház előtt sétált el, a férfi észrevette, egy széket felkapva utána rohant és a lábán megütötte, majd összeverekedtek. Kölcsönösen rángatták, illetve ököllel bántalmazták egymást, eközben az út menti füves árokba is beestek, ahol tovább folytatták egymás ütlegelését. Végül a parti résztvevői állították le őket.

Erőszakos magatartásuk alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen, ezért a Balassagyarmati Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt nyújtott be vádiratot velük szemben, melyben közérdekű munka kiszabására, valamint arra tett indítványt, hogy a bíróság a széket, mint az elkövetés eszközét, kobozza el. Az ügyben a Balassagyarmati Járásbíróság dönt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában