Állj

2022.09.30. 10:32

Döbbenet, hogy hány sofőr hagyta figyelmen kívül a Stop táblát Bátonyterenyénél (videó)

A Nógrád megyei rendőrök a közlekedésbiztonság javítása érdekében drón segítségével ellenőrizték a 21-es számú főút bátonyterenyei szakaszát.

Nool

Forrás: police.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai szeptember 28-án célzott ellenőrzést hajtottak végre a közlekedésbiztonság javításának érdekében, amely során egy drón is segítette munkájukat. Az akció célja elsősorban a közúti közlekedési balesetek megelőzése, és a kiemelt közlekedési szabályszegések visszaszorítása volt.

A 21-es számú főút bátonyterenyei kereszteződésében a rendőrök többek között kiemelten az „ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasításának betartását ellenőrizték, mivel az elmúlt évek tapasztalatai alapján ez az egyik legfrekventáltabb közlekedési csomópont az érintett főútvonal Nógrád megyei szakaszán. A szabályszegések elkövetését a légtérből rögzítették. Az egyenruhások két óra leforgása alatt 10 szabálysértővel szemben intézkedtek, akik figyelmen kívül hagyták a közlekedési jelzőtáblát, és nem álltak meg az útkereszteződésben.

 

Címkék#stop tábla

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában