Közlekedés

2022.10.03. 11:03

Hétfő reggeli káosz a megyeszékhelyen: sárgán villog a fényjelző, a forgalmat senki nem irányítja (frissítve)

Olvasónk jelezte, hogy Salgótarjánban, a Füleki úton néhány hete már fényjelző készülék irányítja a forgalmat, ugyanis útjavítási munkálatok zajlanak. Hétfő reggel azonban eluralkodott a káosz az érintett szakaszon.

Nool

Sárgán villog a fényjelző és a forgalmat senki sem irányítja

Forrás: Beküldött fotó

Sárgán villog a fényjelző és a forgalmat senki sem irányítja. Hosszú percekig kell várni az autósoknak. Attól is tartanak az arra közlekedők, hogy ennek baleset lesz a vége. Portálunk utánajárt, mi lehet az oka annak, hogy nem működik megfelelően a készülék.

Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője elmondta, hogy az érintett úton gázvezeték építés utáni félpályás helyreállítás miatt van jelzőlámpás forgalomirányítás. Ezt az eszközt a salgótarjáni mérnökség vállalkozói megrendelésre telepítették és üzemeltetik.

Hozzátette: hétfő délelőtt a szakemberek akkumulátort cseréltek a berendezésben, így az mostanra már ismét megfelelően működik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában