Podcast

2022.11.26. 19:55

Életet mentett szabadnapján az etesi származású főhadnagy – ismerjétek meg jobban a hőst! + podcast

A Nool podcast-sorozatának e heti vendégeként az etesi származású Bóta Adriennel, a Pásztói Rendőrkapitányság bűnügyi technikai csoportjának vezetőjével beszélgettünk. A főhadnagy ugyanis augusztus közepén nem helyszínelt, hanem életet mentett szabadnapján az egri strandon. Két prekordiális ütésének köszönhetően menekült meg egy férfi, aki hajszál híján vízbe fulladt.

Nool

Bóta Adrienn (balra) Nagy Orsolyával beszélgetett

Forrás: Nool

Fotó: Szabó Péter

Mint megtudtuk: a főhadnagy a szabadságát töltötte barátaival, akik egyben a kollégái is. Éppen az élménymedence szélén ült, amikor arra lett figyelmes, hogy tőle nem messze fürdővendégek eszméletlen férfit húznak ki a vízből, majd lefektetik a medence szélére. Azonnal felpattant és körülnézett, de nem látott a közelben úszómestert, az emberek pedig csak álltak a férfi felett, feltételezhetően a sokktól nem tudták, hogy mihez kezdjenek vele. Ekkor lépett közbe Bóta Adrienn, a részleteket ő maga mesélte el...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában