Foci vb

2022.12.05. 13:04

A salgótarjáni Széll László szerint lesz dél-amerikai együttes a világbajnokság döntőjében

A megyeszékhely kispályás labdarúgásának egyik mozgatórúgóját, Széll Lászlót, sokak által ismertebb nevén Bubut kérdeztük a világbajnoksággal kapcsolatban. A sportember elmondta véleményét a tornáról, a hétfői mérkőzésekről, valamint azt is megosztotta velünk, hogy kit tart esélyesnek a végső győzelemre.

Nool

Széll László elégedetlen a videóbíróval

Forrás: Beküldött fotó

– Mi a véleménye a katari világbajnokságról az eddigiek alapján?
– Nagyon sok meglepetés eredmény született a csoportmérkőzéseken, amelyet követően a nyolcaddöntőkben már láthatóan a papírforma dominál. Izgalmakban nincs hiány a katari világbajnokságon, amely sok élménnyel gazdagít minden szurkolót és sportbarátot. Kitérnék a videóbíróra is, amelyet most használnak először a világversenyen. Úgy gondolom, nem minden esetben használják jól, ami igen furcsa sokunk számára, valamint a hosszabbítások tekintetében is egységesebbnek kellene lenniük a véleményem szerint. Abban biztos vagyok, hogy a vb idején már sok sportfogadó került infarktus közeli állapotba.

– Mire számít ma a Brazília–Dél-Korea és a Japán–Horvátország mérkőzéseken?
– Brazília továbbjutását biztosnak érzem, míg a Japán – Horvátország derbit inkább kétesélyesnek, hiszen hasonló erősségűek játszanak a legjobb nyolc közé kerülésért. Ezek fényében magabiztos brazil győzelmet várok, valamint a másik mérkőzésen egy küzdelmes döntetlent.

– Melyik válogatottat tartja legnagyobb esélyesnek a végső győzelemre?
– Én a németeknek szurkoltam, de meglepetésre sajnos kiestek. Mivel a brazil és az argentin egy ágon van, véleményem szerint közülük kerülhet ki a döntő egyik csapata, míg a másik ágról a franciákat várom, de Marokkó is okozhat még további meglepetést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!