Meglepetés

2022.12.07. 12:25

Pónival érkezett a Mikulás Karancsberénybe

A karancsberényi gyerekeket is meglátogatta a Mikulás kedden, a késő délutáni órákban.

V. E.

Lehoczkiné Csombor Erika, a település polgármestere portálunknak elmondta: az önkormányzat által szervezett programnak a helyi művelődési ház adott otthont.

– A 14 éven aluli kis- és nagyobbacska gyermekek a Mikulás megérkezése előtt megtekintették a Mindenségen át című zenés mesejátékot. Franczúz Erika és kis csapata igazán jó hangulatot teremtett a szülők és a a gyerekek számára egyaránt. Szintén érdekesség volt, hogy habár a nap folyamán az eső esett, a művelődés házunkban a műsor alatt egy kicsit havazott is Elza tündérnek köszönhetően. A nagyszakállút végül énekszóval csalogatták el hozzánk a gyerekek – számolt be a program részleteiről Lehoczkiné Csombor Erika, aki hozzátette: a Mikulás – a rénszarvasa igazolt távolléte miatt – pónival érkezett meg hozzájuk, méghozzá egészen a terem bejáratáig.  

Igazán különleges látványt nyújtott a pónival érkező Télapó
Forrás: Beküldött fotó

A piros ruhás ajándékozó és kísérői boldogságot, illetve mosolyt csaltak kicsik és nagyok, illetve a szüleik arcára egyaránt. Végül a műsort és az ajándékozást követően minden gyermeket megvendégelt a település önkormányzata egy hamburgert és játékot tartalmazó menüvel.

A gyerekek közül többen is beöltözve várták a Mikulást
Forrás: Beküldött fotó

 A polgármester rámutatott: azoknak a gyerekeknek, akik sajnos valamilyen oknál fogva nem tudtak jelen lenni a rendezvényen, a képviselő-testület tagjai juttatják el az ajándékokat.

Színpadi műsorral is készültek a gyerekek
Forrás: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában