Díj

2023.02.02. 13:43

Ismét bezsebelte a rangos elismerést a balassagyarmati rendőrnő

Gemer Gabriella címzetes rendőr százados első alkalommal a szécsényi, másodjára pedig a balassagyarmati diákok közlekedésre nevelése terén nyújtott magas színvonalú munkája révén kapta meg „Az év iskolarendőre” díjat.

Nool

Gemer Gabriella címzetes rendőr százados

Forrás: police.hu

Óberling József rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Főigazgatóság Közlekedésrendészeti Főosztály vezetője, az ORFK-OBB ügyvezető elnöke a Rendészeti Igazgatási Központ auditóriumában 2023. február 1-jén, a VIII. Országos Iskolarendőr Szakmai Nap keretében adta át „Az év iskolarendőre” elismeréseket.

Az elismert Óberling József rendőr ezredes adta át
Forrás: police.hu

Az elmúlt évben nyújtott kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként Nógrád vármegyében „Az év iskolarendőre” díjat Gemer Gabriella címzetes rendőr százados, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság közlekedési előadója érdemelte ki. A rendőrnő a balassagyarmati Dózsa György Általános Iskolában aktívan látja el a program feladatait. Munkáját a precizitás, az igényesség és az odaadás jellemzi. Az elmúlt években a szakmai elvárásokra figyelemmel, a kitűzött célok elérése érdekében, lelkiismeretesen, példamutató magatartással és hivatástudattal teljesítette kötelezettségeit.

A rendőrnő 2015-ben a Szécsényi Rendőrkapitányság munkatársaként – Nógrádban elsőként – vehette át „Az év iskolarendőre” díjat a település oktatási intézményeiben végzett magas színvonalú munkájáért.

A programról
A rendőrség számára a gyermekek védelme és a közlekedési nevelő munkában való aktív részvétel immár évtizedek óta az egyik legkiemeltebb feladat. Az „iskola rendőre” program 2008. szeptember 1-jén indult útjára, amelynek célja a kisiskolások biztonságos, és balesetmentes közlekedésre nevelése, a közlekedési ismereteik bővítése, valamint a gyermekek biztonságát veszélyeztető egyéb tényezők felderítése és azok megszüntetése.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában