Baleset

2023.02.03. 16:08

Döbbenet: letarolta a pintértelepi buszmegállót egy audis (fotók)

Letarolta a buszmegállót egy audis a salgótarjáni új temetőnél pénteken délután, a község önkormányzati képviselője szerint nem sokon múlt, hogy tragédia történjen.

G. P.

Tájkép csata után: Szerencsére a buszmegállóban senki sem tartózkodott

Forrás: Facebook/Turcsány László

Meghökkentő bejegyzéssel találkoztak szerkesztőségünk munkatársai néhány perce: letarolta egy audis a pintértelepi új temetőnél lévő buszmegállót, amelynek ülőrésze teljes terjedelmében megsemmisült. 

Portálunk megkereste a városrész önkormányzati képviselőjét Turcsány Lászlót, aki beszámolt: lerombolták a Salgótarján feliratú táblát, arrébb tolták a villanyoszlopot, majd a buszmegállónak hajtottak azok a helyi audis fiatalok, akik kis híján tragédiát is okozhattak volna, amennyiben valaki várakozott volna a megállóban. Mint mondta: – A helyi kamera mindent rögzített, így hamar elkapják a rendőrök az elkövetőket. Pár órája történhetett az eset, mert feltehetőleg ugyan azt a kocsit láttam a belvárosban száguldozni, mint ami a kárt okozta. 

A VGÜ Nonprofit Kft. munkatársai a törmelékek eltakarítását elvégezték, hamarosan pedig a kollégáimmal közösen eltávolítjuk a fennmaradó veszélyes hulladékokat.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában