Időjárás

2023.02.09. 07:31

Nógrádban is sok helyen mínusz 12-14 fok környékéről indul a reggel

Az erős reggeli fagyok után ma megyeszerte derült, napos időben lesz részünk, felhő szinte sehol sem lesz az égen. Északnyugaton megélénkülhet a délies szél.

Nool

A napokban kutyahideg mínuszokkal is indulhatnak a reggelek

Forrás: Shutterstock

A Köpönyeg előrejelzése szerint ma is túlnyomóan napos, száraz, tiszta időre számíthatunk. Nem lesz csapadék. Reggel -15 és -5, délután 0 és +5 fok között alakul a hőmérséklet. A keleti szél csak néhol élénkül meg.

Fronthatás nem terheli szervezetünket. Szára, hideg téli idő várható. Az arra érzékenyeknél hidegfronti hatásra jellemző tünetek jelentkezhetnek: feszültebbek, idegesebbek lehetnek, romolhat a koncentrációképességük, ami a balesetveszélyt is fokozza. A megfigyelések szerint ilyenkor a görcsös panaszok fokozódnak, egyre erősödő, görcsös fejfájás alakulhat ki. 

Pénteken a többórás napsütést északnyugat felől fátyolfelhőzet zavarja, de ebből csapadék nem alakul ki. Az északnyugati szél megélénkül. +5 fok körüli értékeket mérhetünk, fokozatos enyhülés kezdődik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!