Szomorú

2023.03.24. 16:38

Újra ellopták a láthatósági zászlókat, hiába pótolták a salgótarjáni rendőrök

A salgótarjáni gyalogos-átkelőhelyeknél elhelyezett fényvisszaverő elemekkel ellátott zászlókat hiába pótolják, újra eltűnnek.

Nool

A rendőrök folyamatosan pótolják az ellopott zászlókat

Forrás: police.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, úgynevezett „láthatósági zászlókat” helyeztek ki önkéntesek a salgótarjáni Rákóczi út több pontján annak érdekében, hogy nagyobb biztonsággal kelhessenek át a gyalogosok a zebrákon. Néhány nappal később viszont már csak hűlt helye maradt a hasznos kis eszközöknek.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai is sajnálattal tapasztalták hogy a gyalogos-átkelőhelyeknél elhelyezett fényvisszaverő elemekkel ellátott zászlókat hiába pótolták, újra eltűntek.

Portálunknak eljuttatott közleményükben arról tájékoztattak, hogy március 23-án a rendőr-főkapitányság munkatársai szabadidejükben hat darab új – szintén fényvisszaverő elemekkel ellátott – zászlókat készítettek, amelyeket el is helyeztek a Rákóczi út több zebrájánál.

Mint írják: sajnos négy darab szintén nem volt sokáig tartójában, ugyanis a készítők másnap reggel csak a hűlt helyüket találták. Hozzátették: A zászlót tudják pótolni, az életet nem!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában