Támogatás

2023.06.01. 18:12

Salgótarjáni szépségszalonban gyűjtik a felajánlásokat az újraélesztett fiúnak

Pelenkát, popsitörlőt, gumikesztyűt, fertőtlenítő szereket is örömmel fogadnak, de bármilyen segítségért hálás a család, ami a hetedikes kisfiú ápolásához szükséges.

G. E.

A salgótarjáni mozi aulájában található szépségszalonban fogadják azokat a felajánlásokat, amivel a néhány hete újraélesztett hetedikes diák ápolásához járulnának hozzá a segíteni szándékozók – olvasható egy bejegyzésben a közösségi oldalon. Mint írják: xl-es méretű pelenkát, popsitörlőt, felfekvés elleni krémet, gumikesztyűt, fertőtlenítőt, vagy bármilyen egyéb, otthonápoláshoz szükséges terméket szívesen fogadnak. Az adományokat heti rendszerességgel juttatják el az édesanyának.

Mint arról korábban beszámoltunk: oxigénhiányt és visszafordíthatatlan agykárosodást állapították meg az orvosok Dávidnál, akit néhány hete a Beszterce-lakótelepi iskolában kellett újraéleszteni. Jelenleg lélegeztetőgépen van, szondával a hasában. Neurológiai vizsgálatok várnak rá, majd a kisfiúnak beültetnek egy pacemakert, hogy a jövőben ne történhessen hasonló szívleállás.

– Az orvosok véleménye szerint Dávidnak ezt követően 24 órás felügyeletre lesz szüksége, és örökre ágyban marad. Azonban én hiszek abban, hogy léteznek még csodák és számunkra is van remény – nyilatkozta korábban a Borsnak az édesanya, aki minden nap a fia mellett van. A család anyagi helyzete kilátástalan, a kisfiú felépülése pedig hosszú folyamat lesz. 

Hozzátették: ha Dávidot hazaengedik a kórházból, teljes felügyeletet igényel, így most a családnak minden erejére szükség van, hiszen állapotának javításához speciális, költséges gyógyszerekre, eszközökre és gyógytornára van szükség. Hálásak lennének minden apró támogatásért, ami hozzájárul a fiú gyógyulásához. A család az alábbi számlaszámon fogadja az adományokat: Bonivárt Szabina, 10918001-00000087-29150000.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában