Labdarúgás

2023.06.02. 15:20

Nyílt csatát folytatnak a keleti csoport bajnoki címéért

A huszonhatodik fordulóval zárul a megye három keleti csoportja.

S. A.

Ezúttal nem hibázhat a Somos-Mátraterenye II. (pirosban), mert az a bajnoki címbe fog kerülni

Forrás: NOOL | Archív fotó

Fotó: Vendel Lajos

Megyei III. osztály, Keleti csoport, 26. forduló:
Nógrádmegyer BSE (8.) – Somos-MTSE II. (1.)
Somoskőújfalu, vasárnap, 17 óra.
Az előző körben óriási esélyt szalasztott el a Somos együttese, hiszen egy győzelemmel már örömfocira készülhetnének Oláh Teofilék. Zárásként azonban az a Nógrádmegyer vár rájuk, akik talán az egyik leglelkesebb együttese az osztály, így bárkit képes két vállra fektetni. Mivel a megyeri pályán gondot merültek fel, ezért Somoskőújfaluban lesz a találkozó, ami azért jelentős előnyt biztosít az éllovas gárdának.
Tippünk: 2–4

Kazár KSE (11.) – Rimóci SE (3.)
Kazár, vasárnap, 17 óra.
Néhány kilométerrel arrébb Kazáron próbál meg feljebb lépni a táblázaton a Rimóc. Papíron még az aranyéremre is lenne esélye a vendégeknek, de mivel a Karancsberény nem áll ki Ecsegen, így maximum az ezüst elérése lehet a célja Rácz Adriánéknak. Ennek ellenére simán kellene hoznia a pontokat a tabellán jelenleg harmadik helyen álló alakulatnak.
Tippünk: 1–4

Felsőtoldi Cserhát TSE (12.) – Vizslási SE (4.)
Felsőtold, vasárnap, 17 óra.
Az elmúlt hetekben elkezdte a pontok gyűjtését a Felsőtold, míg a vizslásiak elég felemás teljesítményt tettek le az asztalra ebben a periúdusban. Valószínűleg motiválhatja a szezon végi negyedik pozíció megszerzése a magasabb osztályba készülő látogatókat, így be kell húzniuk a három pontot ezen kirándulásuk alkalmával.
Tippünk: 1–3

Ceredvölgye SE (5.) – Nagylóc SE (6.)
Cered, vasárnap, 17 óra.
Nagy skalpot gyűjtött be az ezt megelőző hétvégén a Cered, hiszen óriási csatában nyertek a listavezető otthonában. Ezen remek teljesítményükre saját pályájukon tehetik fel a koronát, hiszen ha jól játszanak, akkor biztosan a legjobb ötben zárnak. A Nagylóc is magára talált az idény végére, de meglepő lenne, ha sikerülne nekik a pontszerzés.
Tippünk: 2–1

Nógrádsipek SE (9.) – Feláldozhatók SE (7.)
Nógrádsipek, vasárnap, 17 óra.
Kiélezett összecsapás lehet a két vélhetőleg csalódott egyesület derbijén. Az őszi szezon után úgy tűnt, hogy akár a dobogóért is harcban lehetnek a felek, de mindketten visszavettek a szezon eleji tempóból. Szoros csaata várható, de otthon egy hajszállal Kelecsényi Gábor csapata lehet bizakodóbb.
Tippünk: 2–1

Ecseg SE (2.) – Karancsberényi VSFC (10.) 3–0 (játék nélkül)
A Karancsberény nem áll ki a találkozóra, ezért az Ecseg játék nélkül jut hozzá a bajnoki egységekhez,

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában