Fejlesztés

2023.06.03. 10:28

Több százezer forintnyi kárt okoztak a huligánok az épülő futópályánál Bercelen

Bercelen elkezdődött a futópálya gumi burkolatának kialakítása, azonban nem várt akadályokkal kell szembenéznie a községvezetésnek. Alig kezdődött el a munka, a huligánok máris kárt okoztak a helyszínen.

L. J.

Batta Tibor, Bercel polgármestere a település közösségi oldalán számolt be arról, hogy a játszótérnél épülő futópálya gumi burkolatának kialakítása elkezdődött és a hordozó gumiréteg kiöntése is megtörtént. Mint írta, a gumiszőnyeg kötése hosszú folyamat, így az értékállóság érdekében a pálya használata a teljes szilárdság eléréséig tilos volt. A kivitelező cég ezért is kérte őrző-védő szolgálat biztosítását.

– A kirendelt biztonsági őr, állítása szerint, nem bírta idegekkel a rá nehezedő feladatot, így a pályát többen is használták. Egyes helyeken a gumiburkolatot kirugdosták, több százezer forintos kárt okoztak a huligánok. Egy környéken lakó család értesített, így a károk minimalizálása megtörtént – emelte ki a polgármester. 

Hozzátette: pénteken megkapta a futópálya a záró gumiburkolatot, amely teljes kötése hőmérséklettől és a levegő páratartalmától függően 36-48 óra. A játszóteret az esetleges károk kiküszöbölése érdekében hétfő reggelig szigorúan tilos használni. 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában