Választások

2024.03.27. 18:45

Bemutatták a kormánypártok tarjáni polgármesterjelöltjét

Salgótarján fontos választás előtt áll, két kikövezett út van a helyiek előtt. A baloldali a hangzatos szlogenek és a be nem váltott ígéretek útja. Az utóbbi tíz év bebizonyította, hogy ez nem vezet sehová – hangzott el a Fidesz-KDNP mai sajtótájékoztatóján, amelyen a kormánypártok polgármesterjelöltjét mutatták be.

Gulyás Edina

Kreicsi Bálint (középen) tiszteli az időseket, de a fiatalokkal is szót ért

Forrás: Nool.hu

Fotó: Hüvösi Csaba

– Salgótarján fontos választás előtt áll, gyakorlatilag csak két kikövezett út közül választhatnak az emberek. Az egyik a baloldal útja. A hangzatos szlogenek, a be nem váltott ígéretek és a elhalasztott lehetőség útja. Az elmúlt 10 év bebizonyította, hogy az nem vezet sehová – fogalmazott Becsó Zsolt országgyűlési képviselő a szerdai jelöltbemutató sajtótájékoztatón. – Salgótarján az utolsó pillanatban van, ideje új embert és új utat keresni. A polgári fejlődés útját.

Mint mondta: a város leszakadásának megállítása, majd a fejlődés motorjainak a beindítása, a versenyképesség elősegítése, illetve az életminőség javítása érdekében olyan első számú vezetőre van szükség, aki elkötelezett lokálpatrióta. Akinek nem ismeretlen a munka fogalma, aki képes szót érteni a hazai és a külföldi befektetőkkel is. Aki tiszteli az időseket, de a fiatalokkal is szót ért. Becsó Zsolt úgy fogalmazott: „ő Kreicsi Bálint, a Hajrá, Salgótarján! Egyesület és a kormánypártok salgótarjáni polgármesterjelöltje.”

Mi a választás valódi tétje?

– A választások tétje világos: leszakadunk vagy fejlődünk, ellenállunk vagy együttműködünk, egy vesztes vagy egy új várost építünk – húzta alá a honatya. – Úgy érzem, hogy ez a város, amihez ezer szállal kötődöm, többet érdemel. Ahol múltunk és jelenünk van, ott kell, hogy legyen jövőnk is. Hogy milyen jövőnk, az a helyieken is múlik – vette át a szót Kreicsi Bálint. – Most lehetőség nyílik arra, hogy együtt építsünk fel egy fejlődő, élhető és egy összetartó várost. Egy új, fejlődő Salgótarjánt.

Hozzátette: egy olyan várost, ahol a gazdaság stabilitása és megerősítése kulcsfontosságú. A turizmus fejlesztése elengedhetetlen, és ahol versenyképes béreket lehet adni. Egy élhető várost, ahol az oktatás, a sport, a kultúra, a minőségi szórakozás egyaránt kiemelt figyelmet kap. Ahol a közterek és a parkok megújulhatnak, rendezettek maradnak, és ahol megnyugtató a közbiztonság. Egy összetartó Salgótarjánt, ahol hatékonyan működik a hatóság, a város és az ország vezetése. Ahol a civil szervezetek szava éppen olyan fontos, mint a gazdasági szereplőké. Ahol meghallgatják és segítik egymást a helyiek, ahol érzik az emberek, hogy az összefogás erejénél talán nincs is nagyobb dolog.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában