Létrehozva: 2023.01.30.

Rá sem lehet ismerni, teljesen megváltozott a börtönben Aurelio

A fiatal híresség lassan egy éve él a rácsok mögött, és ha minden jól megy, idén haza is térhet. Terveiről vallott egy interjúban....

Aurelio tavaly február 16-án kezdte meg a rá kiszabott 3 év 5 hónapos börtönbüntetésének letöltését, amit emberrablásért és a korábbi drogügyéért kapott. Az egykori valóságshowhős élete legkeményebb évén van túl, de ha jó magaviseletért jogot szerez az összes megkapható kedvezményre, hamarosan szabadulhat. Aurelio erről, a tapasztalatairól és a börtön utáni terveiről is beszél a Blikknek adott börtöninterjújában. 

Élete legnehezebb évén van túl Aurelio Fotó: Máté Krisztián

"Életem legnehezebb egy évén vagyok túl. Kitartok, de borzasztóan nehéz, nem vagyok boldog itt bent. Sokat gondolkodom az általam elkövetett bűncselekményekről, hogy mit rontottam el az életem során. 

A kiszabott büntetés elérte a célját, megváltoztam

- kezdte Aurelio, aki bevallotta, a karácsonyt viselte a legnehezebben, de nagyon fél a születésnapjától is, ami egybe esik a bevonulásának évfordulójával. Ugyanakkor hozzátette, kislánya ad neki erőt a komor falak között, hiszen ahogyan elsőként megírtuk, ott tudta meg, hogy gyermeke született egy egy éjszakás kalandból.

A megtévedt, egykori villalakótól nem fordultak el a barátai és természetesen a családja sem. Édesanyjával folyamatosan kapcsolatban van, bár nem engedi neki, hogy meglátogassa őt a börtönben, mert nem szeretné, ha így látná őt. Kapcsolattartóként főként néhány közeli barátját jelölte meg, akik rendszeresen be is mennek hozzá a Budapesti Fegyház és Börtönbe, de híres ismerősei is gyakran érdeklődnek utána. "Cooky gyakran küld nekem dalt a rádióban, Dietz Guszti nemrég érdeklődött rólam az édesanyámtól, és Gáspár Laci, valamint ByeAlex is szeretett volna bejönni hozzám, csak nem volt rá lehetőségük"- magyarázta az interjúban Aurelio, aki azt is elismerte, hogy idő közben szingli lett, hiszen korábbi szerelme a gyermeke születése után úgy döntött, nem vár rá a szabad életben.

Aurelio a napirendjéről is beszélt, ami természetesen igen szoros. Korán kel és korán is fekszik. "Fél ötkor kelek, aztán edzem. Hattól kezdem a munkámat, bármennyire is hihetetlen még számomra is, de a börtönben a kétkezi munkát is megtanultam. Csontvázakat rakok össze egy gyárban, 120 emberrel dolgozom együtt. 

Az elején elég para volt, hogy ennyi elítélttel össze vagyok zárva, közöttük olyanokkal is, akik nem 1-2 évre jöttek ide.

 Be voltam sz.rva rendesen, kaptam is a beszólásokat, de szerencsére semmilyen incidens nem történt. A munkából 13 óra után érek vissza, ebédelek, lefürdöm, kimegyek a dolgozói sétára a szabad levegőre. Azt az egy órát is kihasználom, amikor kinyitják a cellákat és kint tudok a többi rabbal beszélgetni. Majd olvasok, megtanulok naponta 5 új olasz szót, és véget is ér a nap. Annyira elfáradok, hogy este kilenckor már alszom"- osztotta meg a lappal Aurelio, aki sok zárkában fordult már meg a mögötte álló lassan egy évben. Mint mondja, nem könnyű vele az élet odabent (sem), így a zárkatársai már többször " kiszavazták". 

Aurelio korábban a TV2-nekadott interjút a börtönben. Fotó: TV2

A híresség egyébként már "vágja a centit" vagyis közeledik számár a a szabadulás napja. "Nagyon remélem, hogy kapok kedvezményt és a büntetésem egy részét házi őrizetben tölthetem. Van egy időpont, amely idénre szól, de nem szeretném elárulni, mert csendben akarok távozni, és majd csak utána mesélni erről. A strigulákat viszont húzom"- fogalmazott, majd elmondta, milyen tervei vannak a jövőjére nézve. "Elsősorban jó apa akarok lenni, olyan, mint az én édesapám volt. Részt akarok venni Szofi életében, támogatni, nevelni és nyelvekre tanítani. Az biztos, én németül kommunikálok majd vele. Mindent megteszek, hogy boldog és kiegyensúlyozott legyen. Emellett folytatnám a közszereplést is, továbbvinném a ruhamárkámat, írnék egy könyvet, amelyhez már készítem a jegyzeteket is, és svájci állampolgárként eleget tennék a kötelező sorkatonai szolgálatnak"- zárta a beszélgetést Aurelio

LELKIZŐ

Aurelio börtönvallomása: Mindent megbántam, mindent

Aurelio exkluzív interjút adott a Tények Plusznak.

LELKIZŐ

Aurelio börtönvallomása: Mindent megbántam, mindent

Aurelio exkluzív interjút adott a Tények Plusznak.

 

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, ekkor lép be Franciaország a háborúba

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

hirtv.hu

Varga Judit megtöri a csendet - ma este a Frizbiben + videó

metropol.hu

Ördög Nóri vállalhatatlan videót osztott meg

hirtv.hu

Nem állnak ki Varga Judit mellett + videó

origo.hu

Megható sorokkal üzent a barátjának Tóth Gabi

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

ripost.hu

Megtörte a csendet Kamilla királyné: ezt árulta el a rákbeteg Katalinnal kapcsolatban

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Patai Anna a babavárásról: Az álmunk hamarosan valóra válik

LELKIZŐ

Aggódnak a rajongók Nemazalányért

LELKIZŐ

MC Hawer lemondott a szerelemről: „Mindegyikbe kicsit belehaltam”

LELKIZŐ

Megrázó interjút adott Papadimitriu Athina: „Úgy éreztem, pszichológushoz kell mennem!”

LELKIZŐ

Jákob Zoltán őszintén vallott a kapuzárási pánikjáról: „Szeretnék hosszú életet, de nem mindenáron”

LELKIZŐ

Imádnivaló: így simogatta terhes pocakját Iszak Eszter

LELKIZŐ

Súlyos betegségéről beszélt a gyönyörű magyar műsorvezető: „Alig állok a lábamon és mindenem fáj”