Fotók

2022.06.24. 13:30

Szétverte az arra járó kocsit az ittasan őrjöngő kamasz

Szétvertek egy arra járó autót Szenyéren, amikor az utca közepén egy erősen ittas fiatalkorú fiú szóváltásba keveredett több férfival.

K.G.

A kirobbanó verekedést többen megakadályozták, közbeavatkoztak és lefogták a fiút. Azonban ekkor érkezett arra egy autós, aki a csoportosulás miatt nem tudott továbbhaladni, ezért megkérte a társaságot, hogy menjenek le az útról. A 17 éves fiú addigra kiszabadította magát a fogásból és őrjöngve felugrott a motorháztetőre, ököllel beütötte az első, majd a bal első szélvédőt is. 

Sérülés nem történt, ellenben több százezer forint anyagi kár keletkezett. A támadó viselkedése a helyszínen lévőkben megbotránkozást és riadalmat keltett. A rendőrök a bejelentést követően a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták és előállították a marcali rendőrkapitányságra, ellene garázdaság és rongálás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában