Sound '22

2022.07.02. 14:08

Nem várt véget ért a pénteki buli a Balaton Soundon

A Balaton Sound harmadik napján, péntek este lépett volna színpadra Majka és zenekara, de a közelgő, veszélyesnek tűnő vihar miatt törölték a koncertjét.

Lapat Lili

Fotó: Lapat Lili

 A fesztivál szervezői a közösségi oldalukon is felhívták a figyelmet a viharra és arra, hogy egy kis időre ez miatt leállítják a programokat.

 

Az ózdi rapper az Facebook-oldalán jelentkezett be egy videóval, ahol közölte a rajongókkal, hogy a szervezők nem engedik meg a 11 órai színpadra lépést. - Az van, hogy itt vagyunk a Balaton Soundon és gyakorlatilag most kezdődött volna a buli, viszont a szervezők nem engedik, hogy a színpadra álljunk. Pont azért, mert elvileg egy olyan vihar érkezik, ami nem biztonságos, ami miatt nem odabent lenni még a sátorban sem – mondta Majka videóüzenetében.

 

A 11 órás "lefújás" előtt mi is ott voltunk a fesztiválon, ahol hatalmas bulit csapott a nagyszínpadon Marshmello. 

Az amerikai DJ legnagyobb slágereit pörgette a közönség legnagyobb örömére, hiszen a partizók közös énekléssel díjazták az ismerős ritmusokat. 

 

Ott vagyunk tiktokon és instagramon is, kövess minket! 

Fotók: Lapat Lili 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában