Nyári tábor

2022.07.05. 08:00

Ingyen táboroznak a gyerekek

Három napig ingyen táborozhatnak a dél-somogyi gyerekek azután, hogy két lelkes önkéntes támogatókat keresett ahhoz, hogy diákok szünidőben is tartalmasan töltsék az időt.

Gy. J.

Fotó: GY. J.

Hajdu Erika Kaszó falugondnoka, a jó ügybe társával, Geszticsné Lébár Bernadett családsegítővel határozta el, hogy egy ingyenes tábort szerveznek a gyerekeknek. Munkájuk révén a bolhási, a somogyszobi, a kaszói és a darvaspusztai fiatalok ezen a héten együtt táborozhatnak. 

Forrás: GY. J.

Az első napon a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége (MEOESZ) nagykanizsai szervezetének kutyás bemutatóját nézhették meg a gyerekek. A bemutató után a szennai Hangolda Zenekar szerzett vidám perceket számukra azzal, hogy játékosan ismertették meg őket a hangszerek birodalmával. Ebéd után a lövészeté volt a főszerep, de nagy érdeklődéssel várták a nagyatádi motorosokat is. 
A következő két nap alatt a nagyatádi strandon töltik idejüket, a harmadik napon pedig Szennával ismerkednek. A táborban negyvenöt gyermeknek szereztek maradandó élményt a szervezők, akiket a településvezetéseken kívül több cég is támogatott. A hűsítő ízekről a jégkrém házhoz szállításban első országos vállalat gondoskodott ingyen fagyizással.

Forrás: GY. J.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában